söndag 12 april 2020


Löven borde avsättas
2020 04 12




Det är helt fel som vi ser idag att Löven får utökade befogenheter. Han borde i stället avsättas. Hans uppgift är att avsätta de i förvaltningen som missköter sig. Och Tegnell har bevisligen gjort det. Han har medvetet spelat Tombola med svenska liv.

Hans linje om massmitta fungerar inte. Det går inte att låta hela Sverige vara fult av Corona smittade och så utesluta alla över 70. Vi ser idag att det inte fungerar. Och det borde man insett från början.


Vi minns hur kineser kom resande hit och man lät dem landa och komma in i landet. Det skulle naturligtvis direkt satts i karantän på väl isolerade boenden.

Vi minns utbrottet i norra Italien och hur Tegnell stod och rekommenderade folk att resa dit och påstod att bara man undvek folk med symtom så var allt OK.

Och när man kom hem skulle man omedelbart gå och jobba om man inte hade symtom. Fast alla experter redan då viste att Coronasmittan smittar även när man inte har symtom. Han visade därmed sin totala okunnighet, eller berodde det på hans linje att medvetet smitta ner landet, och utan medmänsklighet offra de äldre som där med inte kan undvika smittan.

Vi har sett hur man har låtit bli att stänga ner våra grundskolor fast man vet att skolorna är en kraftig smittmotor i samhället.

Löven borde gått in. Han borde avsatt Tegnell och satt ner foten och gjort de åtgärder som gjordes i våra grannländer. Men han var för svag. Och därför ska han nu avsättas. Han har misskött sin uppgift.

Eller ännu värre. Han ville kanske också det här. För att minska den äldre befolkningen. Då minskar ju utgifterna för kommunerna har vi fått höra på det senaste året. Och här kan man få en minskning rent automatiskt. Det här låter givetvis fruktansvärt men man får inte låta bli att tänka tanken, för tänk om det är så trotts allt. Den Socialistiska ideologin har ju här traditioner som är skrämmande i länder där den fått ta över.

Hur som helst så har han inte skött sitt uppdrag i en allvarlig situation och då ska han avsättas. Som ansvarig har man alltid det yttersta ansvaret och då är uppgiften att ta över och avsätta de under sig som så grovt missköter sig att folk dör.

Vad som förvånar mig ytterligare är att ingen i Riksdagen vågar ställa frågan så här idag, fast man borde.

Jesus hjälp oss att se Sanningen. Var vår Herde och vårt skydd och ta hand om oss i denna svåra tid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar