fredag 10 april 2020


Har Hitler kommit tillbaka
2020 04 10



Har inte alla människor människovärde. Man undrar när man medvetet skapar lägen i ett land där äldre kommer att dö. Och på de styrande verkar det som de äldre är mindre värda. Man hör uttalande som: Det är ju bara äldre som dör. Och modell: Nu stämmer kurvorna för nu är det de äldre som dör.

Man undrar. Vill man det. Är det som i Hitlers Tyskland där man offrade de svaga medvetet. Tanken är hemsk. Men man är skyldig att ställa frågan. För det är något som aldrig mer får inträffa.


Det verkar som man vill främja smittan så att alla blir immuna säger man. Men Problemet som vi ser idag är att då blir ju de äldre också sjuka och dör. Det går inte att hålla dem utanför, men det bryr man sig inte om. Sjuka och svaga offras för idéerna, men det är en främmande ideologi för oss i Sverige.

Och nu när man kommit underfund med att också människor utan symtom också smittar. (Något som jag och många med mig visste redan från början). Då säger man att det bara är 6 – 8% av smitta som kommer genom de utan symtom. Men det räcker, Det får inte läcka in något till de äldre. De klarar det inte.

I arbetslivet är det helt oacceptabelt att det överhuvudtaget finns någon chans att folk dör. Arbetsskyddet ska vara effektivt.

Det gäller givetvis här också, smittan fär inte nå dem som inte klarar den.

Och att i det läget låta smittan härja fritt bland de unga, eftersom de inte blir allvarligt sjuka, det är helt oacceptabelt när det alltså leder till att de äldre dör. Och när man inte stänger skolorna då accepterar man att Smittan sprider sig fritt bland de unga.

Och att se hur de styrande i det här landet inte backar, och hur de framhärdar när vi nu ser det skrämmande resultatet bland de äldre. Då undrar man om den Socialistiska ideologin som idag styr Sverige på det här området har samma tänk som den Nazistiska. Och att det alltså finns svaga människor som inte har människovärde längre.

Jesus hjälp oss, Vi vill ha dig tillbaka i Sverige, Ditt styre, Ditt tänk. Jesus kom!!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar