fredag 3 april 2020


När Socialiststaten tjatar en lögn finns sanningen på andra sidan
2020 04 03


Det är en intressant iakttagelse som jag har lagt märke till i dessa Corona tider. När samhälle och därmed massmedia tjatar en lögn. Då finns ofta såningen på andra sidan. Det är tvärs om mot vad man säger.


Vi fick t ex i början av Corona höra att barn inte blir sjuka och att barn inte smittar. Det var lögn. Barn blir visserligen inte så sjuka som vuxna men de blir sjuka och de smittar.

Vi får också hör nu att det är bara när man har symtom som man ska stanna hemma. Det är också en lögn, redan i början sas det att Corona smittade även innan man hade symtom. Och det visar sig nu. Det fick vi höra i går, att det är vårdare som inte har haft symtom som dragit in Corona på våra ålderdomshem.

Men likafullt står sedan ministern i Aktuellt och upprepar flera gånger att man vara smittar när man har symtom.

För egen del visste jag det här redan innan. Det gäller allmänt vid epidemier att de verkligt farliga smittbärarna är de som inte själva har symtom men ändå bär smittan.

I vårt samhälle ligger sanningen på andra sidan när man börjar tjata ett argument, och det här verkar vara en kunskap som man ska ta med sig. Den förekommer också i andra sammanhang.

Och en annan sak som jag lagt märke till är att i ett Socialistland där ska vi vanliga matas med lögner, för vi ska vara okunniga, det är ju Eliten (påstår man) som styr.

Och då är det viktigt att vi vanliga inte kan avslöja ledarna.

Jesus hjälp oss i detta lögnsamhälle. Låt din sanning komma in i vårt samhälle.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar