onsdag 22 april 2020


De 2 Vilddjuren 00,
Samordnade Totalsummeringar,
Vilddjurens tid var både Ondskap och Frälsning



Här har vi en Samordning av totalsummeringar som sträcker sig över det som hände på 1900 talet, och som finns återgivet i Upp 13 – 14:5.

Det är många som tror att det här är något som ska komma. Men det ägde alltså rum under 1900 talet och det ser man när man analyserar vad som egentligen står där och sätter det i samband med andra Bibelställen och vad som hände under 1900 talet.

Då ser man alltså klart kopplingen till Kolonial staterna och till Supermakterna, och också till den Seger som Israel vann 1967 och den Ande utgjutelse som kom i alla Kristna kyrkor vid samma tid och åren strax efter.

De 2 Vilddjuren 0, Totalsummering av det 10 hornade vilddjuret, Kolonialstaterna under första halvan av 1900 talet är det 10 hornade Vilddjuret i Upp 13

Det är en intressant upptäckt som vi går igenom här i de här avsnitten. Det 10 hornade vilddjuret är inget som vi ska gå och vänta på idag som många bibeluttolkare säger utan det är Kolonialstaterna som vi hade i början av 1900 talet. Vi ser det här när vi går igenom versarna i Upp 13:1 fram till Upp 13:10.

Det är viktigt att vi är vakna och ser med dagens ögon och då ser vi hur väl den här profetian i Upp 13 stämmer med det som hände under första halvan av 1900 talet. Vi hade då c:a 10 stater som hade kolonier över i stort sett hela världen och som tillsammans var totalt dominerande.

Det som också hände var att Hitler kom med sin Nazism i Tyskland och satte igång med sin Judeförföljelse något som pågick just under den tid 42 månader som förutsagts.

Och när man läser Upp 13 med de här förutsättningarna då ser man att det stämmer och den tiden har alltså varit.

Därför har jag här nu ägnat ett antal artiklar åt just det här för jag tycker det är viktigt att vi slutar att titta framåt och påstå att det kommer utan i stället ser att vi har haft det här och att vi var där och nu ska gå vidare därifrån i Uppenbarelseboken. Något vi kommer att göra i den här bloggen också. Och det fantastiska är att också det som kommer stämmer med det som verkligen hände.


De 2 Vilddjuren 01, Totalsummering av det 2 hornade Vilddjuret Supermakternas tid

Här i Upp 13:11 - 18 möter vi Supermakterna. Efter det 10 hornade Vilddjuret som ju var Kolonialstaterna i början av 1900 talet, så kommer alltså det 2 hornade Vilddjuret som var Supermakterna USA och Sovjet.

Vi som levde på den tiden kommer ihåg hur hela världen var uppdelad i två delar. Den Fria världen som leddes av USA, och så den Kommunistiska världen som leddes av Sovjetunionen.

Mellan de här två rådde något som man kallade ”det kalla kriget”. Och hela tiden tävlade man i vem som hade störst och bäst Atomvapen och kunde förstöra mest. Och man räknade fram att det fanns resurser på båda sidor att förstöra Jorden flera gånger om.

I Början av den här tiden kom också TV, det som i Bibeln kallas Vilddjurets bild. Och den fostrade hela Västvärlden bort från Jesus. Så att vi fick den värld vi ser idag.

Och till sist så kom Internet och samma år som Sovjetunionen upplöstes kom www, (Profetiskt 666), www betyder World Wide Webb. Det lanserades som Idé 1990 och kom i sina tidiga varianter 1991, och det var synkront med att Sovjet monterades ner och därmed upplöstes det 2 hornade Vilddjuret och dess tid var över.

Och i Upp 13:11 – 18 kan vi alltså läsa om profetiorna där det här står.


De 2 Vilddjuren 02, Totalsummering 02, Israels seger och Andens utgjutelse och Väckelse

I Samband med att de Två Vilddjuren styrde världen så hade också Gud stt verk, Och När Vilddjuren stod för Krig och Förförelse så stod Gud för Israels Seger och Ande utgjutelse och Frälsning och Försoning.

Det här kan vi läsa om i de första 5 versarna i Upp 14. Alltså direkt efter Upp 13 där vi läste om Vilddjuren under 1900 talet och deras handlande.

https://minjesus.blogspot.com/2020/04/de-2-vilddjuren-02-totalsummering02.html

Det är intressant att notera att den här tiden när de två Vilddjuren härjade, Alltså det 10 Hornade under första halvan av 1900 talet och det 2 Hornade fram till 1990. Då utförde också Jesus sitt verk och gav Israel seger och gav dem allt det land han lovat, Samtidigt som han sände Anden över alla de Kristna kyrkorna.

Och här i de olika länkarna kan man alltså se hur de olika delarna hänger samman och vad som ligger i de olika versarna här i Upp 13 till Upp 14:5.

Det som är beklämmande i det här sammanhanget är att det från de flesta talarstolar i Kristenheten som över huvud taget talar om den yttersta tiden, så predikar man att det här är saker som ska komma, och hemska tider. Fast de alltså redan varit och vi har sett deras hemskhet. Men alltså också Guds fantastiska välsignelse under den här tiden.

Så varsågod att läs här i länkarna och övertyga er.’

Halleluja, Jesus lever och hans profetia är här tydlig och riktad rakt in i vår tid.

Karl Håkan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar