söndag 19 april 2020


De 2 Vilddjuren 49,
Frälsning i Jesus ger renhet


Det är inte bara Anden som faller här i samband med att Israel fick hela sitt land och Anden föll över hela Kristi kyrka. Utan det är också en väckelse som frälser, som föder människor på nytt, som renar.

Upp 14:4. Dessa är de bland kvinnor som inte smutsar ner [befläckar] sig, för dessa är jungfrur, de är efterföljare till Lammet, där han speciellt går åstad för att dessa, som Guds och Lammets första frukt, blir köpta från människorna.
Upp 14:5. Och i deras mun finns ingen falskhet, för de är felfria inför Guds tron.


Det är Lammets blod som renar, Det är Jesus som föder på nytt. Och det också händer alltså här när väckelsen går fram och döper i Ande och Kraft.

Vi kan här i Sverige höra många som fick sin Kristna tro i samband med den väckelse som ägde rum vid den här Ande utgjutelsen. Och det är inte bara i Sverige som Anden föll. Nej den föll över hela världen, och människor blir räddade från djävulens grepp till renhet och frälsning i Jesus.

Vi kan idag se hur i Kina är mellan 40 och 100 miljoner människor Evangeliskt kristna, pånyttfödda och har tagit emot Jesus personligen.

I Sydamerika går också en fantastisk väckelse fram.

Och även i Muslimländerna hör vi talas om att Väckelsen går fram.

I Afrika är det likadant

Etc
Etc

Det är intressant att läsa att de här som alltså är frälst är felfri inför Guds tron. Jesus är den som Gud ser när han tittar på oss, för hans frälsning har genomdränkt oss och gjort oss rena.

Tänk vilken fantastisk Jesus vi har

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar