onsdag 12 september 2018


Allt kokar ner till en Fråga, Israel
180912

Men ser det tydligt. Men det enda parti som ställer upp för Israel. Vill flytta Ambassaden till Jerusalem. Som vill dra in bidraget till Palestinierna. Det är det parti som förföljs. Det är SD.

Det är för Israel frågan som det är så viktigt att Sossarna vinner för då kan Margot Wahlström sitta kvar och fortsätta förbanna Israel.

Det är därför Ande makterna engagerar sig på alla plan. Det är för att Israel nu verkligen ska krossas.


Om Israel inte får tillbaka sitt land. Då stämmer inte Bibelns profetior. Då klarade inte Israels Gud kampen mot Djävulen. Och alla Ande makter som står Gud emot. Men får Israel sitt land inkl Jerusalem. Då har Gud lyckats och det vet de Onda Andarna.

Det är de som härjar i Sverige idag. Det är de som använder Sverige i kampen att krossa Israel. Och Vår Margot Wahlström spelar med i detta fula spel.

Och vi ser hur dessa Onda makter nu styr i Valet. De vill till varje pris inte släppa makten. Vi har sett deras propaganda i Massmedia, ett forum som ska vara fritt från propaganda.

Det är många som bett i Sverige i dessa dagar, men det verkar inte fungera. Har Sverige fallit så djupt att det inte finns någon räddning.

Är det så. Vi får se de närmaste dagarna. Då ska den nya regeringen bildas. Kommer då Margot Wahlström att sitta där och fortsätta sin politik mot Israel och för Palestinierna. Vi får se vad som händer. Det ligger i närtid

Jesus hjälp oss!! Vi vill inte förbanna Israel. Hjälp oss att vi får en ny regering som ställer upp på Israels sida.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar