tisdag 25 september 2018


Anden i Ändetiden 51,
Hela tillvaron skakar när Israel bildas, i vår Massmedia tid

Det är mäktiga händelser som utspelar sig när Israel bildas. När Israels barn återvänder till sitt land som Gud på nytt gett dem.

Och tillvaron inte bara skakar utan det låter också, det hörs över hela Jorden, och så är det idag, i vår tid, med våra massmedier, de berättar om det här och visar det för alla.

Hes 37:7.  Och jag profeterade som han befallt mig och när jag låtit profetera blev det ljud [skrik, gråt], och se en skakning [larm] och benen närmade sig varandra, ben till ben.


Det är intressant att åter igen hittar vi så mycket av vår tid i dessa profetior. Här har vi den totala uppocnervändhet som vi har idag. Tillvaron är fullständigt upp och ner.


Det som var helt fel förr, det är sådant man ser idag. Det som inte kunde göras förr det gör man idag..

Och krafterna som skakar om i politiken idag är enorma och vi ser det. Vi hör det. I massmedia blir vi varse vad som händer.

Och detta alltså samtidigt som Israel samlas. Samtidigt som ben läggs till ben och Israels Nation byggs upp. Och detta trotts allt motstånd. Trotts de konvulsioner som det skapar, så händer det.

För det är Guds vilja det som sker. Israel ska skapas idag som Nation och bli sådant som Jesus vill ha det. Och det ät det vi ser.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar