söndag 27 januari 2019


Jesu seger 50,
Hela världen blir Andligt död


Det som händer med Hedningarna, med de som inte tror och alltså inte tillhör Guds församling det ser vi i den 2:a Vredesskålen. Det blir som dött. Allt andligt liv upphör.

Upp 16:3 Och den 2:a ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i havet, och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.

Det här är samma symbolik som vi hade i den förra Vredesskålen. Land är Guds församling och Havet är hedningarna, de som inte tror.

Vi kan också läsa om blod, och det är en symbol för Själ och Ande som man ansåg fanns i blodet.

Havet blir till blod, som från ett lik. Från en död människa. Innebär alltså att det är Hedningarna och att de fylls av en Ande av död.  Hedningarna som havet syftar på, blir som Andligt döda. Och det är det vi ser idag. Det finns ingen Jesus i Vilddjurets samhälle, i Vilddjurets TV. Jesus är förbjuden i det officiella Sverige idag. Han är utrensad.

Samtidigt ser vi hur andra onda Andar strömmar fritt in i vårt land. Vi ser Yoga som breder ut sig, alltså tillbedjan av Indiska gudar. Och Vi ser också hur Islam kommer mer och mer in i vårt land. Det är Andar från döden djävulen som breder ut sig.

Och så ska det alltså bli enligt den 2:a Vredesskålen. Och det blir bara värre och värre i Sverige idag, för så blir det när Jesus inte är med oss.

Och vi ser detta döda i vår officiella TV. Där är det Totalt Andligt dött.

Det finns kristna kanaler etc. och där finns Jesus. Men i de officiella programmen i vår vanliga TV där är all tro på Jesus utrensad. Och så ska de alltså bli när 2:a Vredesskålen utgjuts. Och vi är alltså där idag i Sverige.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar