onsdag 30 januari 2019


Jesu seger 53,
Censuren slår till



Vilddjurets rike, i Ondskans rike råder Censur, det kan vi läsa i den 5:e Vredesskålen, och också här ser vi att så är det idag.

Ja vi kan t o m se den självcensur som vi har här i Sverige, där man inte vågar yttra sig längre, Vi ser det i uttrycket: ”De bet sönder sina tungor”, eller ”bet fast sin tungor” som man också kan översätta det.

Det är så man upplever det idag.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

I Vilddjurets rike är det ingen yttrandefrihet. Någon annan bestämmer vad man ska och vad man får säga. Mörkret sänker sig ner.

Vi märker här i Sverige mer och mer, vi är på väg in i den här sortens rike. Tittar man t ex på SVT så är nyheterna idag tillrättalagda för att passa vänstern.

Och vi ser hur man styr opinionen genom att mala på med vissa uttalande. Medan andar synpunkter lyser med sin frånvaro.

När man ser det här som vi ser i Sverige idag, då ser man också att det är Vänstern och Socialismen som är Vilddjuret. Det är ju vänstern som befolkar massmedia och det är där Vilddjuret härskar.

Så det är intressant att konstatera att Socialismen idag är Vilddjuret och det är också intressant att den har en Globaliseras grundsyn. Hela världen ska hänga ihop, det som i vänsterkretsar kallas Internationalen.

Och i Socialismen där gäller, som vi har sett åtskilliga exempel på genom historien, Censur.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar