torsdag 31 januari 2019


Jesu seger 54,
Jesus förtalas i dagens samhälle


Vi ser att förutom Censur innehåller den 5:e Vredesskålen också förtal av Gud, av Jesus.

Det här är något vi också möter i dagens samhälle.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].

Andra religionsstiftare möter respekt i dagens samhälle men Jesus går man till angrepp mot och man vänder inte om. Men vill inte ha med Jesus att göra. Och här har vi alltså en uppfyllelse till av den här Vredesskålen.

För någon generation sedan var Sverige ett Kristet land, men det är det inte längre. Socialisterna har lyft ut Jesus och tagit bort honom från vårt land.

I Skolan lär de barnen att Jesus inte finns och att han inte är något man ska tro på. Ja det är t o m förbjudet att bedja och tala positivt om Jesus på skoltid Så har det blivit och det uppväxande släktet växer upp utan Jesus, det är hemskt.

Ja hela Europa var förr kristet men idag är det inte det längre. Jesus är förtalad och utslängd ur vårt samhälle.

Så här uppfylls ett till av de ord som står i profetiorna om den sista tiden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar