måndag 28 januari 2019


Jesu seger 51,
Våld och död blir underhållning


Vad ondskans motangrepp är, det som vi läste om i Upp 19:19, det ser vi i Vredesskålarna och vi har nu i vår genomgång kommit till den 3:e Vredesskålen. Där har vi nästa sak som pekar rakt in i vår tid. Det är det våld och död som idag fyller våra massmedia. Vi ser det i våra officiella TV kanaler, i Filmer, i Litteratur mm.

Våld och död har blivit underhållning och vi matas med det i det officiella samhället. Det blir som en källa med våld som rinner in i människornas själar i dagens samhälle.

Upp 16:4 Och den 3:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i floderna och i vattnens källor och det blir blod [blodsutgjutelse].
Upp 16:5 Och jag hör sedan vattnens ängel [budbärare] som säger: Bara Jesus [Herren, Jashve] är rättfärdig [infriande, rättvis], för han är och han var och han är helig [barmhärtig], för det är du som dömer [prövar].
Upp 16:6 Och heligas och profeters blod tömmer [häller] de ut, och du ger dem då blod att dricka, för de är värda det.
Upp 16:7 Och vidare hör jag offeraltaret säga: Ja, Jesus [Herre, Jashve], Gud den allsmäktige, sanna och rättfärdiga är dina domar.


Det här att våra massmedia fylls av våld och död, och att våld och död har blivit underhållning, det är ett straff för att vi övergett Jesus. För att vi tagit Jesus ut ur vårt samhälle.

Och det har vi gjort genom att det officiella samhället, har tagit bort alla som tror på Jesus, tron får inte vara med, Troende får inte vara med, blod är ju en symbol för Ande och Själ, och den Ande som finns i tron har hällts ut ur vårt officiella samhälle.

Ja, man kan t o m säga att det är Jesu blod som de hällt ut för de Heliga och Profeterna har ju varit fyllda med Jesu Ande och frälst i Jesu blod. Och när de tagits bort är det alltså Jesu blod de hällt ut.

Och detta samhälle där tron och Jesus inte får vara med blir ett samhälle fullt av våld och det är det vi ser i våra massmedia idag.

Ondskan har tagit Jesu plats och i stället för frid och sanning så är våra massmedia fyllda av underhållningsvåld med t o m mord i underhållningssyfte.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar