lördag 12 januari 2019


Svek och lögner bakom den nya Regeringen

190112




Det är Svek och Lögner som ligger bakom bildandet av den nya regeringen.


Sveket
58 % av väljarna röstade i valet bort Regeringen Löven. De ville inte ha mera vänsterpolitik. Men nu kör Anni Lööf helt över dem. Nu ser hon till att Socialist Regeringen sitter kvar.

Lögnerna
Anni Lööf har hela tiden pratat om att extrem partierna inte ska ha något inflytande och har gjort det till en dogm att SD inte på något sätt ska kunna påverka.

Men nu gör hon sig beroende av Vänsterpartiet. Och hon stod i sitt tal igår och skröt över att hon gjort sig oberoende av extrempartierna. Men det är alltså en lögn.

Vänstern
Vänsterpartiet är ett socialistiskt extrem parti som fortfarande vill förstatliga. Vill avskaffa personligt ägande. Arbetar för Ateismen och mot det Kristna och Jesus. Vad ett sådant parti ger det såg vi i Sovjetunionen.

En Fet lögn
Att hon nu är oberoende av extrempartierna är alltså en fet lögn, hon gör sig beroende av Vänstern ett Socialistiskt extremt parti. Utan Vänsterns stöd är Sossarna, Miljöpartier, Centern och Liberalerna i minoritet och kan inte styra, det är sanningen.

SD rumsrent idag
Och dessutom vet ju alla som studerat SD idag att de inte är något extremistiskt parti, något rasistiskt och nazistiskt parti. De har för länge sedan tagit kraftigt avstånd från alla sådana tendenser i sitt parti och rensar konsekvent ut alla som har sådana tendenser. Vad SD ståt för det är Sverige. Svenskar ska kunna leva och ha det bra i Sverige.

Massmedia
Att Massmedia inte klarade av att sticka hål på den här ballongen som Anni Lööf blåste upp igår är beklagligt men visar med all tydlighet var vi har massmedia. De går med vänstern och har hela tiden arbetat aktivt för en vänsterregering.


Jesus hjälp oss. Det är kört för Sverige. Vi måste ha dig, du är den ende som kan rätta till galenskapen. Jesus hjälp oss.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar