fredag 28 februari 2020


De 2 Vilddjuren 7,
Radion, ett tecken som kom under Kolonialstaternas tid



Vi läser i Upp 13:5 om en mun, som talar stora ord, och vi vet att under den här tiden. Alltså första halvan av 1900-talet kom Radion.

Det här är en intressant konklusion för det sätter det 10 hornade vilddjuret klart på plats i tiden till första halvan av 1900-talet, alltså när Radion kom.

Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.


Vi kan också passa på här att titta på Upp 13:14 – 15 som handlar om nästa Vilddjur.

Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.
Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Här ser vi Vilddjurets bild, En bild med rörelse och som kan tala, har ljud som vi säger. Det är TV. Och det är alltså ett tecken står det, ett tecken som sätter oss i tiden. Och kom TV här så är det alltså inte konstigt att Bibeln också talar om Radion som just ett profetiskt tecken.

Många som läser det här stället vill platserna det i framtiden. Men Radion har redan kommit och därmed behöver vi inte tveka.

Och det finns också många som läser det här som fromma ord och ser dessa vilddjur framför sig och tror det är allt. Men det här är symboler och det är viktigt att man ser budskapet som ligger i den för Gud vill att vi ska vara vakna och höra hans budskap.

Och vi är i den yttersta tiden idag och då är det extra viktigt att vara vakna.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar