lördag 1 februari 2020


Kvinnan och draken 8,
Djävulen försöker vara Gud idag

Här i Sverige ser vi hur djävulen försöker förklä sig så att han kan ta över. Det är en strid i Sverige om vem som är Gud idag. Men den riktige Guden är Jesus, Israels Gud och hans Ande.

Upp 12:7. Och det blir krig i himlen, Mikael och hans änglar strider mot draken och draken strider och hans änglar.


Och med djävulen är inte bara han själv utan hans änglar, hans andar, dess onda Andar som vi ser idag mer och mer tar över vårt land.

Och det som är hemskt är att de hävdar att de är Gud. De är dem man ska dyrka. Vi ser det i Sjukvården, där Yoga och Mindfullness mm är OK men Kristen bön är ingen som blir rekommenderad idag i det officiella samhället.

Vi ser det i skolan idag, där barnen har Yoga i gymnastiken, det är OK, men att sjunga psalmer och lära sig bedja Fader vår, det är hemskt enligt dagens skola. Det är djävulen som tagit över och hävdar att han är Gud.

I vårt land är det en strid som pågår, och i himlen bor Gud, och djävulen och hans andar alltså hävdar att de är Gud, de är dem man ska följa och tillbe, då ser vi striden i himlen. Vi är här i vårt land. Men Jesus kommer att vinna det vet vi, och vi får se fram mot det och Bedja till Jesus att den här svåra tiden snart är över och Jesu rike styr världen.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar