måndag 10 februari 2020


Kvinnan och draken 16,
Djävulen förföljer Israel



Israels utplåning har alltid varit Djävulens mål och det är därför som han förföljer Kvinnan, som här står för Israel. Att Kvinnan är Israel ser vi på att hon födde pojken som togs upp till Himlen. På samma sätt som Israel födde Jesus.

Upp 12:13. Och då draken [ormen] ser att han kastas till jorden, förföljer han kvinnan som har fött [föder, kommer att föda] pojken [mannen].

Antisemitismen tar sig olika uttryck men har alltid funnits. Under 2:a världskriget var det Hitler som stod för Judehatet. Men idag tar det sig andra former.

Här i landet kan vi se vår stadsminister kraftig fördöma Antisemitism. Samtidigt som regeringen sänder stora belopp till Hamas och Fata och därmed stödjer dem i deras strävan att utrota Israel och se till att Hel Israel rensas på Judar.

Vi har ju t ex hört hur arabsidan lär sina barn att hale landet är Palestina. Och kartorna är ritade så. Och vi har hört de som protesterar i Gaza remsan uttrycka att deras mål åt att som de säger befria hela Israel och göra det till Palestinskt territorium. Och allt som blir Palestinskt territorium ska ju rensas på alla Judar, det har man också sagt.

Här ser vi med andra ord det verkliga Jude hatat idag. Och det stöder vår regering.

Vi har också beslut tagna i FN om att Tempelplatsen tillhör Palestinierna, fast Judarna haft tempel där långt innan Islam fanns.

Det är viktigt att påpeka här att Israel vill naturligtvis också bilda en stat över hela området, men medan den tilltänkta Palestinska staten som araberna vill bilda över hela området ska vara Judefri. Så är Israel och har alltid varit en stat både för Araber och för Judar.

Israel och Judarna är alltså idag en utsatt grupp och vi kunde i bibelstället här ovan läsa att det var Djävulen själv som bedrev detta hat och denna Jakt på Judar.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar