måndag 3 februari 2020


Kvinnan och draken 10,
Inte bara djävulen utan också hans änglar har kastats till Jorden

Det är alltså inte bara djävulen vi har att kämpa mot utan också hans änglar, hans onda andar. Idag ser vi dem i Sverige på många olika områden. Men Jesus är med oss.

Upp 12:9. Och han kastas, den väldiga draken [ormen], den gamle ormen, den som kallas Djävulen och Satan, den som lurar världen, kastas fullständigt till jorden, och hans änglar med honom.

Sverige är fullt av onda andar idag. Vi har t ex Yoga i skolorna och Mindfullness i Sjukvården. Allt som har med onda andra och avgudar är OK i vårt land. Men Jesus får inte predikas för våra barn. Vårt land är sjukt av ondskans härjningar.

Vi kan också läsa om det här också i Upp 16

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.

Här ser vi vår tid nu i slutet och där ser vi dessa tre onda andar som idag härjar i vår värd. Vi ser Vilddjuret, Socialismen och Globalismen som försöker ta över världen. Och vi ser Den Falske Profeten, Islam som också försöker ta över världen. Och slutligen ser vi Ormen själv han som bedrog Eva i lustgården, och han är idag igång i våra kyrkor och får dem att lägga sig ner för ondskan, nu när kampen är som viktigast.

Men Jesus ska segra över dessa Andar det kan vi se i Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Upp 20:1. Och jag ser en ängel [budbärare] som kommer ner från himlen och som håller avgrundens [dödsrikets] nyckel och en väldig boja i sin hand.
Upp 20:2. Och han tar fast draken [ormen] den gamle ormen, som är Djävulen och Satan och han binder honom för tusen år.

Här ser vi hur Jesus segrar över alla de här tre onda Andarna och det är det vi ska se fram emot, nu när ondskans grepp verkar så svårt. Jesus har segrat och han kommer att segra, också över de onda Andar som vi har idag rund oss.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar