söndag 14 juni 2015

Fundering kring Jesu seger i vårt land!

Idag ser vi inget av Jesu seger i vårt land. Idag är det istället ondskan som tar för sig. Just nu kan man se hur kungahuset blivit infiltrerat av en Yogalärare när Carl Phillip gifte sig med Sofia. Ondskan har åter fått en seger i vårt land.

Ondskan har många sätt att nå framgång. Genom att föra in Yoga och Österländska religioner i kungahuset ger man Yoga legitimitet. Och folk är vana vid att i samband med bröllop mm skall man inte ifrågasätta. Och då blir ju Yoga också accepterat och är OK, ja t o m något eftersträvansvärt.

Homofili var också OK hörde vi vid bröllopet igår. Hur i all värden kan man driva frågan så när en man och en kvinna gifter sig. Åter har ondskan nått framgång, där det borde varit givet nederlag.

Och vi kristna, hur bedöms vi. Vi har kommit att bli fördömande i värdens ögon. Vi har kommit att bli uppblåsta i värdens ögon. Vi är emot homosexualitet, och vi är emot Yoga och österländska Religioner. Och vi hävdar att endast Jesus är Gud.  

Vi har t o m mage att hävda att det endast är Jesus som kan frälsa. De andra är avgudar. Och värden tittar på oss och undrar hur vi kan säga något sådant. Vi är ju inte ödmjuka. Vi hävdar att vi är de enda som har det som duger.

Hur har allt kunnat bli så fel när vi har en Gud som är så god och en Jesus som gett oss så mycket, ja som lyfte hela västvärlden till den nivå den är idag. Vad gör vi för fel idag eftersom allt blivit så fel, och vad skall vi göra för att ändar på läget. Ju mer vi kämpar ju fler segrar vinner ondskan i det här landet.

Barnen sitter i förskolan och lär sig Yoga och får lära sig att Jesus inte finns, ja det händer t o m att de får gå i homofiltåg och vifta med homofilflaggan, fast de inte vet något om sexualitet överhuvudtaget i den åldern.

Men vi får inte ge upp som kristna. Jesus kommer att segra, hans rike kommer att komma och alla socialister, muslimister, Buddister, Hinduister, Gudsförnekare etc. kommer att få ge sig för Jesus kraft och frälsning.

Och låt oss be. Låt oss ropa. Låt oss öppna våra hjärtan för Jesus och låta all den smärta vi känner över vårt land och den situation vi har i värden idag, gjutas ut inför honom. Han hör bön det har han lovat. Halleluja. Jesus skall frälsa oss i denna mörkrets värd, genom att upprätta sitt rike och det är nu, nu snart, som det skall hända.

Och i vårt inre får vi sjunga Psalm 276
Jesus, det renaste,
dyraste, skönaste 
namn som på människoläppar är lagt!
Rikaste härlighet,
helighet, salighet,
fullhet av nåd och av sanning och makt


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar