lördag 27 juni 2015

Profetiorna går i uppfyllelse, Del 12

Homofilerna ett ändetidstecknen


Lot och Sodom

Ett uttalande av Jesus som pekar på Homofilerna och deras roll i ändens tid är:

Luk 17:28. Och likadant var det på Lots [son, insvept, han följde med, han var kvar] dagar, de åt, de drack, de köpte, de sålde, de planterade, de byggde hus.
Luk 17:29. Och den dagen då Lot går bort från Sodom [det röda, asfalt, bränt] då regnar det eld och svavel från himlen och förintar alla.
Luk 17:30. På samma sätt är dagen då Människosonen [Adams son] uppenbaras.
Luk 17:31. Det kommer att vara så den dagen, den som är på taket, gå inte ner för att hämta saker, och den som är på marken, på liknande sätt, vänd inte om och gå tillbaka.
Luk 17:32. Minns Lots [son, insvept, han följde med, han var kvar] hustru.

Och kopplingen till Homofilerna ser vi när vi läser hur det var i Sodom och det ser vi i 1 Mos 19. Lot fick besök av änglar och vi kan läsa:

1 Mos 19:4.  Och innan han lade sig omringade staden Sodoms [bränt, det röda, asfalt] män huset, runt om, med unga [skrik, skakning] och gamla, till slut hela folket.
1 Mos 19:5. Och de ropade till Lot [*] och befallde honom: Var är de männen som kom till dig i natt, låt föra ut dem, vi stannar här, vi vill ligga med [känna på, vara tillsammans med] dem.
{*Lot= son, insvept, han följde med, han var kvar}
1 Mos 19:6. Och Lot gick ut till dem, öppnade och stängde dörren bakom sig.
1 Mos 19:7. Och han sade: Jag ber er bröder gör inte illa [plåga, ont].

Vi ser här i vers 5 att de vill att männen skall komma ut därför att de vill ligga med dem och läser vi fortsättningen så ser vi hur männen i Sodom är fast beslutna och helt upptagna av sin Homofili.

1 Mos 19:8. Se hit nu, jag har två döttrar, som ingen har legat med. Jag kommer ut med dem till er, och ni kan göra med dem som ni känner för. Men med dessa män från den högste, kan ni inte göra det som är sagt, för de har kommit från den högste in i skydd av mitt hus.
1 Mos 19:9. Men de sade: Bort med det. Och de sade: Först kom han som främling, och nu gör han sig till domare, nu skall det komma mera ont över dig själv än över dem.  Och de ville pressa Lot och man kom nära för att krossa dörren.  
1 Mos 19:10. Och männen räcket ut sina händer och de förde in Lot till sig i dennes hus och de stängde dörren.
1 Mos 19:11. Och männen som var vid husets dörr, slog de med blindhet, både små och stora, så att de inte kunde finna dörren.
1 Mos 19:12. Och männen sade vidare till Lot: Vilka är för dig här, brudgum och dina söner och dina döttrar, som hör till dig i staden. Se till att de går ut från platsen.
1 Mos 19:13. För vi skall se till att denna plats förstörs, för dess storhet är fördärvad [utspilld] inför Jesus [Jashve] och Jesus [Jashve] har sänt ut oss till att göra slut på den.

Här känner vi igen oss i dagens samhälle, propagandan och trycket från homofilerna är massivt. Vi vanliga människor vi är tystade, i dagens samhälle, den avsky vi känner inför det vi ser, det måste vi hålla tyst med. Den oro vi känner över var samhället skall ta vägen om den här andan, Homofil andan får sprida sig, den måste vi hålla tyst om. Det är precis som på Sodoms tid idag och ändå lever vi i ett samhälle med Grundlagsfäst yttrandefrihet.


Det ödeläggande äcklet

Mat 24:15.  När ni alltså ser ödeläggandets [ödslighetens, plundrandets, försnillandet] äckel [styggelse, avgudadyrkan], som sades genom profeten Daniel [Guds domare, Guds dom, Guds närvaro, Guds fortsättning] etablera sig i det heliga området [rum, plats], den som känner igen, tänk på det.

Ett annat ställe där vi ser det här är i Mat 24:15, det som brukar översättas med: När ni får se förödelsens styggelse etc. Det anses normalt syfta på att en avgudabild eller likande skall sätts upp i templet.

Men förödelsens styggelse kan också översättas med tomhet och äckel. Det som de normala människorna i dag känner inför den homofili som breder ut sig i dagens samhälle. och det homofilerna ägnar sig åt är något som är ofruktsamt, inte ger någon avkomma utan ger tomhet, ödslighet.

Homofilin idag breder inte bara ut sig i samhället och i massmedia. Vi ser också här i texten att det skall etablera sig i det heliga området. Alltså i kyrkan och i församlingarna. Och det kan vi se att homofilin gör idag. Man viger homofila par i dagens kyrka. Och det finns präster som är homofila.

Och det här är alltså ett ändetidstecken.

I och för sig har vi förmodligen alltid haft homofiler ibland oss men idag är de fräcka och framfusiga och skryter om sin homofili, medan vi vanliga får tiga och inte uttrycka hur vi upplever det som sker.

Regnbågen, Guds symbol har homofilin gjort till sin symbol

1 mos 9:12 Och Gud sade: Detta är tecknet på förbundet som jag ger mellan mig och mellan er och mellan alla levande varelser som tillhör er för generationer i evighet.
1 mos 9:13 Min båge har jag satt i skyn och det skall vara till förbundets tecken mellan mig och mellan jorden.
1 mos 9:14 Och när de mörka molnen är över jorden, och bågen syns i molnen.
1 mos 9:15 Då minns jag mitt förbund som är mellan mig och mellan er och mellan alla varelser som andas, i allt kött, så att det inte igen blir något vatten med en störtflod, till fördärv för allt kött.

Den första symbolen som Gud gav oss, det var regnbågen. Symbolen på Guds förbund med oss, att inte mänskligheten skall förgöras.

Och den symbolen har Homofilerna gjort till sin symbol. Guds heliga symbol har blivit nerfläckad. Homofilerna har slitet Guds symbol ur vår hand och gjort det till en symbol för sin homofili. Här har man alltså åter get sig in i Guds heliga område och satt upp sitt tänkande.



Och med de här olika bibelorden och vad vi ser omkring oss kan vi alltså konstatera att Homofilerna i dagens samhälle är ett tidstecken och att Jesu kommande står för dörren.



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar