torsdag 4 april 2019


Jesu seger 117,
Jesus tar hand om oss


I Guds rike har vi det bra för Jesus tar hand om oss plåga, sorg, gråt och död ska inte vara mer, i detta rike där allt är nytt är också plågan borta.

Upp 21:4. Och Gud skall utplåna varje tår från deras ögon, och döden skall inte vara mera eller sorg eller gråt eller plåga [möda] skall vara mer, för det som varit är borta.


Ja t o m gråt ska inte finnas mera, för det finns ingen orsak att gråta.

Hur fantastisk Jesus är det kan vi läsa i Upp 7.

Upp 7:9. Och därefter ser jag, och se en stor folkskara som ingen kan räkna, ur varje folk och alla stammar och nationer och språk, som stod inför tronen och inför lammet, iklädda långa vita [skinande] kläder och med palmblad i sina händer.
Upp 7:10. Och de ropar med väldig röst och proklamerar: Frälsningen finns hos vår Gud, han som sitter på tronen, och hos lammet.
Upp 7:11. Och alla änglarna [sändebuden] hade ställt sig runt omkring tronen och de äldste och de 4 väsendena och de faller ner inför tronen på sina ansikten och de tillber [älskar, ödmjukar sig för] Gud.
Upp 7:12. De säger, Amen, välsignelsen och äran och visdomen och tacket och lovprisningen och makten och styrkan finns hos vår Gud i evigheternas evigheter.

Här ser vi de frälsta och vilken otrolig glädje de känner när Jesus har frälst dem, gett dem via kläder. Jesus är vår Gud och i honom finns frälsningen

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar