lördag 13 april 2019


Magog Wallström
190413

Likheten mellan Margot och Magog slog mig häromdagen, det är bara två bokstäver som skiljer.

Magog är något som vi hittar i Bibelns ord om Gog kriget mot Israel i Hes 38 och 39, Gog är Israels fiende och Magog de som stöder Gog.

Hes 38:1.  Och det hände att Jesus [Jashve] talade till mig, han sade:
Hes 38:2.  Människoson [Adams son, Människobarn] vänd ditt ansikte mot Gog*, Magogs** land, det väldiga giftets och värdens*** regent.
{* Gog=altartopp, tak, röra sig i cirklar, dansa, groggy, fira, fantisera, knota}
{**Magog=från Gog, å Gogs vägnar}
{***Ros, Mesek och Tubal <= Ros=huvud, topp, chef, regent, gift| Mesek=väldig, utsträckt, så, dra upp| Tubal=förvirring, blandning, värden, ett land}
Hes 38:3.  Och säg: Se så säger Herren Jesus [Jashve] till dig Gog, det väldiga giftets och värdens regent [Ros Mesek och Tubals regent].

Hes 38:4.  Och jag skall göra det igen och igen med dig [gå med dig i cirklar, leda dig vilse, vända dig om] och jag skall sätta krokar i din käke och jag för ut dina följeslagare och hela din styrka med hästar och ryttare, fantastiskt rustade hela hopen, stora sköldar och skydd, alla hanterar svärden.

Här ser vi också betydelser av Gog och Magog.

Gog eller snarare Gag (konsonanterna är det viktiga i hebreiskan) betyder yttertak och Gog tillhör alltså den betydelsen. Och det påminner oss om Islam som ju anser att den står över alla andra och att alla ska böja sig under den. Islam betyder underkastelse och alla är också under yttertaket.

Och det är ju uppenbart att det är den vilja som finns i Islam som är drivande för Israels fiender, Gog.

Magog står för de som ställer upp för Gog. Ma- betyder ”från”, men också ”för” och vi kan översätta det med å Gogs vägnar.

Där hittar vi alltså Margot Wallström som helhjärtat stöder Palestinierna i deras strävan till eget land och också sänder pengar som bland annat går till de som dödat judar.

Är det en tillfällighet eller ligger det ett tecken i det här. Vi har sett hur Margot Wallström har blivit den som står i centrum för att förbanna
Israel. Hur hon på alla sätt försöker att skaffa sig positioner så att viljan att ge landet till Andra än Judarna kan förverkligas.

Det märkliga i hela det här sammanhanget är också falskheten, de beskyllningar som man smetar på högersidan, man talar om brunskjortor och nazism och säger att deras inflytande måste bli 0. Men det är ju vänstern med Margot (Magog) Wallström som stödjer de som vill förinta Israel inte högersidan i vår riksdag.

Men det här är väl något som också ingår i Magogs arbeta ett trixa och beskylla bara för att kunna fortsätta att vara ett stöd för Israel fiender.

Gog och Magog ska få sitt straff, så Wallströms politik kommer att ta slut. Men det som är sorgligt är den Dom som hon drar över vårt land.

Jesus är med Israel och vi får be att han också är med oss så att Margot (Magog) Wallströms inflytande får ett slut.

Jesus hjälp oss i vårt land att bli av med denna Israel hatar regering som vi har!!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar