fredag 17 maj 2019


Det är Annie Lööf som styr Sverige
190517



Vi ser det nu klart att det är Annie Lööf som styr Sverige. Det är hon som avsätter ministrar. Det är hennes politik som Löven tvingas föra.


Nu har man från den borgerliga sidan begärt misstroendevotum mot Annika Strandhälls Och alla partier tillhöger om Centern tänker rösta för att hon skall få avgå. Allt hänger nu på Centern och Centern gör som Annie Lööf vill. Så där har vi det, Annie Lööf styr landet ja t o m avsätter Stadsråd.

Vänsterblocket har med Annie Lööf 175 röster och det är mer än de 173 som de partier har som vill avsätta Annika Strandhäll. Men om Centern byter fot får de som vill Avsätta Majoritet, det är alltså Annie Lööfs beslut som gäller.

Det var många som trodde att till sist skulle Annie Lööf bli stadsminister, och allt det debaclet vi hade i frågan i höstas skulle sluta så. Men så blev det inte.

Men nu ser vi det. Hon styr ändå. Alla är tvingade att göra som hon vill. T o m sina hjärtfrågor har Socialdemokraterna tvingats överge, Och nu är det alltså andra som också avsätter ministrar.

Jesus hjälp oss, Sverige fungerar inte.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar