onsdag 8 maj 2019


Jesu seger 146,
Internet är totalt öppet i Guds stad


Idag håller man på och stänger ned Internet, för de med fel åsikt. Människor som inte har samma åsikter som etablissemanget kan snart inte yttre sig över huvud taget. Men i Guds stad ska internet varar öppet. Gatorna här i Upp 21:21 är Internetgatorna, kommunikationen på nätet, och den ska vara sund och totalt öppen.

Upp 21:21. Och de 12 portarna är 12 pärlor, varje port är av en pärla. Och stadens gata är av rent guld, som genomskinligt glas.


Det är så här det blir när Gud får styra. När Jesus är den som är med alla. Då fungerar det. Då behövs ingen Censur, det som skrivs är sunt och vettigt och ingen politiks grupp som vi har det idag kommer att försöka behärska internet och tysta alla andra.

Idag ser vi hur Facebook och Youtube mm mer och mer styr det som får läggas ut och av vem. Tar bort det som de anser inte får sägas etc. Hela vår värld håller på att bli censurerad. Allt för att styra oss och det är vänsterkrafterna och globalisera alltså Vilddjuret, som ligger bakom det ser man när man titta på vilka som de tar bort.

Vi kan läsa i Upp 13:16 – 18 så får vi se Vilddjurets internet. Det vi har idag.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Här kan vi läsa om www det är 666 skrivet som 6:or på hebreiska. En 6:a skrivs med den hebreiska bokstaven Vav som brukar skrivas med w hos oss och då blir 3 st. 6:or just www Det är alltså internet vi ser i Upp 13:16 – 18 och det är Vilddjuret som till stora delar använder Internet idag, även om också andra aktörer är där, som väl är.

Och vi ser också i vers 17 här det står att ingen får köpa eller sälja som inte har namn alltså användarnamn och kännetecken, alltså kod. Och vi kan t o m läsa att koden i själva verket i datorn blir en siffra. Det är ju så datorn behandlar allt. Allt blir siffror.

Mer och mer håller alltså internet på att bli Vilddjurets internet med Censur och styrning av åsikterna. Det är Vilddjuret som ska se till att bara hans budskap kommer fram. Men också den Falske profeten ska använda Internet det ser vi i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Den Falske profeten, alltså Islam, använder både Vilddjurets bild och kännetecknet alltså internet med kod. Och idag kan vi se hur Internet med t ex Facebook och Youtube blir mer och mer Islamvänliga. Och det är alltså i överenstämmelse med Bibelordet. Gud viste det här.

Men allt det här ska alltså ta slut när Gud upprättar sin stad. Där ska det vara ett rent och öppet internet. Ett internet som är som Gud vil ha det.  Och som vi läste i Upp 19:20 så kommer både Vilddjuret och Den Falske profeten då att vara kastade i den Brinnande sjön och allt deras inflytande på internet kommer att vara slut.

Det är många som sett andra saker i det här att Gatorna i Guds stad är av rent guld som genomskinligt glas. Men förr fanns inte internet och det gör det i dag, Så idag kan man se det här. Det här hoppet som Gud har velat ge oss att Internet åter ska bli fritt och öppet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar