söndag 26 maj 2019


Jesu seger 164,
Profetian budskap ska spridas i vår tid


Profetian är viktigt att predika i vår tid. Tiden för Jesu återkomst och Guds rike är nära och det är viktigt att få ut det som står i Bibeln om vår tid. Ja hela Guds plan och var vi är, måst höras idag.

Upp 22:10. Och han säger till mig: Försegla inte den här bokens profetias ord, för tiden är nära.

Vi är skyldiga att predika profetian idag. Vi är skyldiga att visa att Uppenbarelseboken, ja hela Bibeln, går i uppfyllelse och Jesus kommer snart.


Det är beklämmande att se hur man i våra kyrkor undviker just detta budskap.

Och det är likaså beklämmande att se alla konstiga tolkningar av profetian som kommer från det man trodde för 100, ja 200, år sedan innan vi kunde se det vi ser idag. För idag ser vi hur stora delar av profetian faktiskt har gått i uppfyllesel.

Vi har i den här bloggen citerat Upp 13:14 – 15 åtskilliga gånger där vi har en profetia på TV. En bild med rörelse och som kan tala.

Vi har pekat på Upp 13: 16 – 18 där vi kan läsa om att www skall vara den kombination som Vilddjuret ska ha. Och vi ser våra internet sidor med detta idag. Och vi kan också läsa hur vi för att kunna handla på dessa sidor ska ha ett namn och en kod. Så är det idag, vi är där i tiden, låt oss tala om detta och inte röra till profetian.

Vi kan läsa om våra TV satelliter i Upp 14:6 – 11 och vi ser dem idag. Vi ser deras budskap och vi kan t o m se hur Evangelium predikas genom dessa TV kanaler från Satelliterna. Låt oss då sprida detta, att Guds profetia säger det här.

Ja vi kan fortsätta och vi har talat om Glashavet i Upp 15:2 där hela jorden skall vara genomskinlig massmedialt sett och det är den nu. Vi är där. Låt oss då predika detta från våra talarstolar. Inte humma om att det nog är något annat utan klart predika budskapet.

Det är det här som vers 10 uppmanar oss till att sprida budskapet att Jesus kommer snart. Och det är viktigt för annars är ju människor blinda och ser inte var vi är, och förstår inte vikten av att gå med Jesus i dessa dagar.

Det är dags att vakan upp och läsa profetiorna med dagens ögon, för då blir man välsignad och ser att vi är där.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar