tisdag 2 juni 2020


Demokraterna sätter in Slug stöten
2020 06 02



Må de avslöjas, Må de falla. Dessa för vilka alla medel är tillåtna för att vinner över Trump. De använder devisen: Hellre kung över en skräphög än förlorare i ett bra land. Det är därför vi ser USA idag i kaos, är detta Demokraternas sista kort för att vinna.

De är inte värda att vinna. Den som går över lik för att vina ska avslöjas. Den som använder lögner och förförelse för att vinna ske också avslöjas.

Och varför är det sådan iver i detta. Jo det är för att Trump har välsignat Israel. Han är Israels garant. Djävulen rasar. Det var ju Palestinierna som skulle ta över landet i Islams namn och krossa varje Jude, just som ondskan vill. Och så kom Trump emellan och satte stopp för det. Så länge Trump sitter så kan Israel inte utplånas.


Det är därför det här valet är så viktigt för Demokraterna. De står inte på Guds sida utan de ingår i Djävulens plan att utplåna israel.

Men de kommer inte att lyckas. Jesus kommer att fullfölja det han inlett och Israel kommer att för all framtid ha sitt land i fred och välsignelse.

Men hur går det då i valet i höst. Ja vi ser just nu hur Djävulen rasar och det tyder ju på att han ser inget hopp om att vinna, och det tyder på att Trump sitter kvar. Men osvuret är bäst och hur det än går så kommer Jesus att se till att Israel finns kvar och att hans folk Judarna får leva där i frid och frihet.

Jesus hjälp oss i denna svåra tid. Du som är segraren, kom, vi behöver dig!

Karl Håkan

(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar