fredag 26 juni 2020


Vår mediavärld 65,

6:e Vredesskålen,
Islam slår på Västvärlden med dess tomhet


Den tredje onda Anden är den Falske Profeten, alltså Islam. Att man kan säga det idag beror på att man ser hur Islam har kommit fram, hur den mer och mer börjar ta över i västvärlden.

Det kan tyckas konstigt att Bibeln talar om Islam. Bibeln skrevs ju innan Islam kom, Men Bibeln är profetisk och klarar alltså av att tala om det som kommer i framtiden. 

Islam ingår i Guds plan nu på slutet. Det är en av de krafter som Gud använder sig av men också måste bekämpa innan 1000 år riket kan inledas.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Det finns fler ställen som man kan läsa om Islam på, och ett av dem är i brevet till Tyatira. Och där kan man liksom i Upp 16:13 se att Islam ska spela en viktig roll i ände tiden.

För den som vill läsa mer om Tyatira och hur det kan vara en Profetia på Islam så finns det mera under länken


Vi hittar profetian om Islam i Upp 2:18 och framåt.

Upp 2:18. Och skriv detta till ängeln [budbäraren] i församlingen i Tyatira [fortsatt offer]. Så säger Guds son, han som har ögon som elds flammor och vars fötter liknar skinande koppar [brons]:

Här kan vi läsa samma profetiska budskap som i Upp 16, nämligen att Islam ska spela en roll i slutet, under ände tiden.

Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].
Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.
Upp 2:28. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.

Att Islam ska komma nu på slutet det ser man i Upp 2:28 där det stå att jag ska ge honom morgonstjärnan. Morgonstjärnan är den som kommer upp strax innan soluppgången. Solen är Jesus och symboliserar Jesu återkomst, alltså kommer Islam att bli stark strax innan Jesus kommer och det är det vi ser idag.

Vi läser också i Upp 2:27 att Islam ska slå folken med en stav av järn för de saker som är gjorda av ler krossas. Och det är det vi ser idag. Vi ser hur våra moderna ateistiska länder saknar förmåga att tackla Islam. De är som saker av lera som bara går sönder när Islam kommer och slår in i vårt samhälle.

Och att det hela är från Jesus det ser vi på att järnstaven också finns i upp 19:15 där Jesus ska använda sig av en stav av järn. Och Jesus kan använda sig av det han vill för att nå det resultat som han vill, alltså också Islam. Så Gud har ett syfte med det här att Islam kommer in och slår på västvärlden. Det är för att väcka den ur deras ateistsömn.

Upp 19:15. Och ur hans mun går ett skarpt svärd ut, för med det skall han slå folken och han skall valla dem med en järn stav, och han trampar vinpressen för vredens vin och Guds den allsmäktiges straff.

Men också de som idag tillhör Islam ska bli frälsta och det ska de bli när Jesus kommer. Det ser vi när vi läser

Upp 2:25. Men bevara det du har, tills jag kommer.

Alltså när Jesus kommer ska de som idag tillhör Islam också bli frälsta och lösta från Islam som kommer att kastas i sjön som brinner med svavel.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Men idag är alltså Islam en av de onda andar som kämpar om makten i Världen, och som Gud alltså använder för att väcka oss.

Karl Håkan





1 kommentar:

  1. Sannolikt har du rätt i din undervisning. Fordom var det omöjligt för en muhammedan att bosätta sig i ett kristet land om han inte lät döpa sig och ta ett kristet namn.Dekadens går före fall. Värdegrunden bygger inte en nation som står pall för skakningar. Ja det kommer blåsa rätt hårt, rätt snart. Det nya året har börjat med en vedermöda som är värre än året innan.

    SvaraRadera