måndag 15 juni 2020


Vår mediavärld 54,
5:e Vredesskålen,
Censuren slår till i Vilddjurets rike

Vi är där idag. Vi upplever hur Censuren blir starkare och starkare och det ska den alltså bli i Vilddjurets rike. Vi kan läsa att Vilddjurets rike ska förmörkas.

Och det är inte bara censur, så som vi hört talas om det, där allt skulle passera en Censuravdelning. Nej här bedriver man själv Censur. Biter sönder sina tungor som det står.

Vi har haft Censur på ett smygigt sett i Sverige i flera år. Men nu blir det Word Wide i och med att flera stora internetmedier har börjat Censurera.

Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].


Vilddjuret står för Censur och Propaganda. Den ondes rike klarar inte av att existera utan Censur. I det förra avsnittet läste vi om Solen som stod för upplysning och sanning och Jesus. Och här har vi alltså motsatsen.

Här i Sverige upplever vi det här kraftigt. När man ser på SVT idag så gör man det mest för att se hur de driver sin propaganda. Inte för att få sanningen. Sanningen i vårt land får man söka på annat håll. Det officiella behärskas av denna propaganda.

Och det som förfasar en ännu mera är det vi ser idag på Facebook, på Youtube, etc. Censuren har gått vidare idag och är på väg att bli internationell. Och sanningen får trängre och trängre även internationellt.

Och det intressanta med Facebook t ex är att man ska bedriva just Självcensur. Man ska bita sönder sin tunga som det står. Säger man något som inte faller i smaken så blir man avstängd, först ett tag. Så att man bättrar sig. Och om man fortsätter att skriva saker som inte faller i smaken för Facebook så blir avstängningen längre och till sist förlorar man helt möjligheten att komma ut där.

Och när man ser framåt verkar det som greppet bara blir starkare och starkare. Och om det här är tecknet på Vilddjurets rike så kan vi alltså säga idag att hela världen börjar behärskas av Vilddjuret.

Men man får komma ihåg att Jesus har lovat att komma och han kommer att kasta Vilddjuret och hans rike i sjön som brinner med svavel. Vi kan läsa det i Upp 19:20.

Men fram till dess har vi alltså den här tiden när Vilddjuret får härja. Därför att människorna inte förstår och inte tar till sig Jesus, han som är vår frälsare.

Karl Håkan








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar