måndag 8 juni 2020


Vår mediavärld 47,
Medan vredesskålarna utgjuts blir ingen frälst


Att vi är inne i vredesskålarnas tid i Sverige nu det ser vi på att ingen blir frälst, ja i stort sett ingen. Vi läser i Upp 15:8 där vi läser att ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas 7 plågor fullföljs.

Upp 15:5. Och därefter ser jag och se Templet öppnas, vittnesbördets tabernakel [tält, boning], i himlen.
Upp 15:6. Och de 7 änglarna [budbärarna], som har de 7 plågorna [förbannelserna, skadorna], går ut ur Templet, iklädda rent och skinande linne och omgjordade runt bröstet med gyllene bälte.
Upp 15:7. Och ett av de 4 väsendena ger de 7 änglarna [budbärarna] 7 gyllene skålar, som är fulla med den levande Gudens vrede, hans som lever i evigheters evigheter.
Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.


Det är alltså intressant att konstatera att åter igen visste Bibeln. Åter igen hade Gud redan skrivit in det vi ser idag. Och när man ser vilken total förförelse det är i TV och på Internet så förstår man att ingen blir frälst.

I det offentliga samhället finns ingen Jesus idag. Ingen pratar om honom. Och unga människor som växer upp idag det vet knappt vem Jesus är. I varje fall inte vad hans frälsning är och vilken kraft det finns i Jesus.

I det offentliga idag är Jesus och Islam likvärdiga. I vårt land Sverige som varit Kristet i snart 1000 år är det alltså slut. Vi är inte Kristna längre i Sverige. Jag har hört att om alla som har haft minst en frikyrkokristen förälder själva blivit Evangeliskt Kristna så hade vi haft ytterligare 3 miljoner Evangeliskt Kristna i Sverige.

Så i stället för frälsta så har vi alltså ett enormt frånfall av Kristna som lämnar den Kristna tron. Och jag hörde idag i ett inslag om Dödahavsrullarna på TV att de visade på stora skillnader i texterna gentemot dagens bibel. Och det upprepade man tre gånger. Och vad jag har hört tidigare så visar de i stället att våra grundtexter som vi använder idag ligger nära originalet i de flesta sammanhang.  Och så här gör man alltså i dagens samhälle och slår sprit och tvivel i de Kristna.

Så det är inte att undra på att ingen blir frälst i dagens samhälle med allt detta media utbudet som på alla sätt förtalar Kristendomen.

Karl Håkan








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar