lördag 20 juni 2020


Vår mediavärld 59,
6:e Vredesskålen,
De tre onda Andarna



När man läser det här stället i Bibeln om de tre Onda Andarna slås man av att precis så här är det idag. Vi är där. De tre onda Andar försöker styra världen. Och det är idag. Vi ser det. Och vi kan läsa om det i Upp 16:13.

De tre onda Andarna är Ormen, Vilddjuret och Den falske Profeten. Och de har var sitt område och sätt att arbeta. Men samma mål att fördärva vår västerländska civilisation som bygger på Jesus och hans budskap.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


De tre onda Andarna representerar de krafter som vi ser idag och som försöker ta över vårt samhälle.

Vi har i många år sett hur Islam har angripit vår västerländska värld och Vi läster här om Den falske Profeten.

Vi ser idag hur Globalismen och Socialismen tar för sig mer och mer av världen och vi ser hur massmedia fylls av Vilddjurets budskap och hur Jesus är ett förbjudet ämne i de offentliga kanalerna. Och vi läser här om Vilddjuret som en av de tre Onda Andarna. Det är så vi kommer att möte Vilddjuret nu i slutet. Som en ond Ander. Man förstår inte riktigt vad som händer och hur det kan hända bara att det blir galnare och galnare.

Och vad vi också ser är hur våra kyrkor blir tommare och tappar som kraft. Hur saker kommer in i våra kyrkor som inte borde vara där. Och här känner vi igen Ormen som lurade Eva, en symbol på församlingen, Kyrkan. Och då ser vi att den kraft som ligger bakom det vi ser i Kyrkan idag det är Ormen, alltså djävulen själv.

Här är alltså alla de tre onda Andarna igång i vår tid och de samverkar och det gör det svårt att se vad som händer egentligen. Men Det är här vi är i profetian.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar