söndag 7 juni 2020


Vår mediavärld 46,
Gud förbereder Vredesdomarna

Guds vredesdomar är i verksamhet i vår tid. Gud är trött på den totala avsaknad av Kristen tro som fyller våra massmedia och som därmed också förför hela folket.

Vi ser det redan i Sverige och med Massmedias kraft kommer det förmodligen mer och mer att komma också i övriga världen.

Det vi ser i de 7 vredes domarna att det är Guds ord, Guds befallning, som händer. Det kommer från Guds tempel i Himlen från Guds tabernakel.

Upp 15:5. Och därefter ser jag och se Templet öppnas, vittnesbördets tabernakel [tält, boning], i himlen.
Upp 15:6. Och de 7 änglarna [budbärarna], som har de 7 plågorna [förbannelserna, skadorna], går ut ur Templet, iklädda rent och skinande linne och omgjordade runt bröstet med gyllene bälte.
Upp 15:7. Och ett av de 4 väsendena ger de 7 änglarna [budbärarna] 7 gyllene skålar, som är fulla med den levande Gudens vrede, hans som lever i evigheters evigheter.
Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.


Medan Massmedia för ut sitt förödande budskap över världen får vi också höra Guds ord och se dess resultat av vredesdomar så att Guds vilja till sist sker.

Och här kan vi knyta Guds vrede och hans domar till just det som händer i massmedia. Och varje dom faller i anslutning till en specifik del. Och allt kommer att drabbas som inte är rent i Guds ögon.

Den första kommer över Guds församling. Och drabbar de troende pgr den förförelse som massmedia åstadkommit i Guds församling.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar