torsdag 11 juni 2020


Vår mediavärld 50,
2:a Vredesskålen,
Världen är Andligt död


Texten här är liksom många profetior uppbyggd med symboler och vi möter både havet och blod såsom från lik och levande själar som dör. Havet står för hedningarna, alltså vår värld idag och blod av ett lik, det liknar den ondes blod, och att själar dör betyder naturligtvis att de som tror förlorar sin tro.

Och vi ser idag hur allt Kristet liv i världen försvinner pgr den Propaganda som nu spys ur från Massmedia.

Upp 16:3 Och den 2:a ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i havet, och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.


Vi ser alltså det här just nu. Våra massmedia är fyllda av ett totalt Jesus förnekande budskap. Och vi ser t ex det här i Black Live Matterrörelsen. Ingen klarar av att säga något annat. Överallt drar dessa protester fram och återges i våra massmedia som ett totalt härskande system som ingen kan stå emot.

Och vad vill de. Ja det förstår man inte. Bara att alla måste böja sig.

Och var finns Jesus. Ingenstans, för det är inte en Kristen rörelse utan det är en vänsterrörelse. En död rörelse, utan andligt liv, som i slutändan leder till död och förödelse.

Vi såg också för några år sedan Mee Too rörelsen. Den var likadan. Inget kunde stå emot den. Hela massmedia engagerade sig kraftigt och bara på ena sidan. Alla skulle bara böja sig. Personer som senare visade sig vara oskylda blev direkt avskedade från sina jobb och ställda utan försörjning, allt utan dom och rannsakan, bara pgr av beskyllningar.

Och vart ville man komma, det var igen som riktigt visste.

Och så här är det idag. Det är Döda rörelser som far fram med Massmedia som kraft och som bara vill fördärva och krossa, Men var är livet, var är framtiden. Den finns inte. Det är inte intressant, det är hämnden som är viktigt. Så ser de Andemakter ut som idag behärskar våra massmedia.

Och det är alltså det här som Bibeln beskriver med att Havet var fullt med blod från ett lik, så att alla i havet dog. Det är den här döden som breder ut sig i dagens samhälle där Jesus inte får finnas. En meningslös död som bara blir kraftigare och kraftigare.

Men som jag skrivit tidigare ska vi veta när vi ser allt det här att Jesus ska segra och den tiden är nära när han kommer att ta över.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar