fredag 19 juni 2020


Vår mediavärld 58,
6:e Vredesskålen,
Österländska religioner tar över i Västvärlden


Men det är inte bara rent handelsmässigt som östern tar över, vi har i många år sett hur de Österländska Religionerna mer och mer kommer in här i väst.

Ja det är t o m så att idag har man Yoga i kyrkorna. Man kan inte längre skilja på det som är vår Gud och avgudar.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].


I Sjukvården här i landet ordinerar man Yoga, och Mindfulness. Det är helt OK. Österländska religioner är helt OK. Men att rekommendera Kristen bön är helt förbjudet. Att rekommendera Bibelläsning är uteslutet.

Så långt har vi kommit och alltså har det här ordet också i den betydelsen gått i uppfyllelse.

Och i skolan har man Yoga med barnen. Men vem ber kristna böner med barnen. Det är lagbrott, i Sverige. Ett land som har varit Kristet i 1000 år. Nu ska våra barn fostras in i den Österländska religionen i stället.

Och i våra massmedia så är det Yoga och Mindufulness som framhävs som metoderna idag. Inte Kristen bön.

Det är hemskt och Profetian går i uppfyllelse inför våra ögon, och Vredesskålarnas verkan är fullt igång i våra samhällen idag.

Men åter får vi påminna om att Jesus kommer att segra. Han kommer att kasta både Vilddjuret och den Falske profeten i sjön som brinner med Svavel (Upp 19:20). Den tid vi alltså ser idag är inte det slutliga utan bara ett steg på vägen mot Jesu seger.

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar