måndag 22 juni 2020


Vår mediavärld 61,
6:e Vredesskålen,
De tre onda Andarna är som Paddor


Vi läser här att de tre onda Andarna är som Paddor. Stora feta och totalt intelligensbefriade.

Och liksom paddor bara lägger sig över allt ihop så lägger sig de här tre Onda Andarna över vårt samhälle idag och kräver underdånighet, och tystar alla andra.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Vi ser det i vårt samhälle idag. Det finns ingen diskussion om vad som är bra. Inget samtal om vad vi ska göra. Det bara kommer order. Och vi ska böja oss.

Det är som en stor Padda lägger sig över hela samhället. Vi ser inget vi hör inget och folk blir tysta. Det finns bara en åsikt som räknas och får sägas.

Och de som styr verkar heller inte riktigt förstå. Man riktigt känner att det är en Ande som driver på. Man tycks ha slutat tänka precis som en Padda inte kan tänka speciellt mycket.

Och till skillnad mot ormen i Lustgården som var smal och mager. Så är De här tre onda andarna välgödda. De är feta. Och det är intressant det här med välgödda, för idag är det ju mycket Globalisera som styr. De rika som vill behärska hela världen och känna maximalt med pengar.

Men man ser dem inte. De verkar i det tysta och är lik en Ande som bara finns och som verkar ha som mål att maximera sin egen vinning.

Arma Jord som har drabbats av dessa krafter. Men Jesus ska befria oss, vi får inte glömma det.

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar