torsdag 18 juni 2020


Vår mediavärld 57,
6:e Vredesskålen,
Konungarna från Öster tar över vår värld


Detta att Kina och att Japan ska dominera över vår västerländska värld det är alltså förutsagt i Bibeln. Det kan tyckas konstigt hur Kina som var totalt nergånget under 70 och 80 talet kan har blivit världens näst starkaste nation.

Vi ser hur företag efter företag här i väst har satsat sina pengar i Kina. Byggt upp industrier där så att vi idag är helt beroende av Kina. Har vi varit dumma i huvet eller vad har hänt.

Men här kan vi alltså läsa om det: Gud visste det. Konungarna från öster skulle komma. Och de har kommit och dominerar idag över oss.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].


Idag ser vi Kina som den totalt dominerande makten. Vi ser hur nästan hela vår industri stannar när Kina stannar. Vi har gjort oss totalt beroende av Kina.

Och vad står Kina för idag. Jo de står för Socialism och Kommunism. Släpper vi in Kina släpper vi också in Kommunismen. Den totalitära Socialismen.

Vi ser idag hur USA försöker komma ur Kinas grepp och vilka konsekvenser det har fått i världen idag, det finns ju de som säger att Coronaviruset är Biologisk krigföring som motangrepp från Kina för att slå tillbaka mot Trumps handelskrig.

Kina har blivit ett allvarligt problem för världen och Gud visste det, och idag kan vi se det i våra massmedia., och Gud visste det alltså.

Karl Håkan








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar