tisdag 23 juni 2020


Vår mediavärld 62,
6:e Vredesskålen,
Ormen bedrar Kyrkan



Ormens uppgift är att bedra Kyrkan. Den slingrar sig runt i Guds församling på samma sätt som Ormen i paradiset och som lurade Eva, en symbol på församlingen.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Det är chockerande att se hur Kyrkan idag ligger ner. Idag när ondskan går fram som aldrig förr. När Globalisterna och Socialisterna har tagit över våra massmedia och använder dem för sin propaganda.

Ja när hela samhället har i Socialistisk anda avskaffat Gud och Jesus. Då ligger Kyrkan ner och är helt tom och försvagad.

Vad beror det på. Jo det är Ormen som varit inne i kyrkorna och vridit dem snett med sina lögner. Men i stället för att som Jesus gjorde läsa Guds ord för Djävulen har man lyssnat på världen och anpassat kyrkan efter det som gäller i världen.

Kyrkan har blivit en falsk kyrka som säger sig ha Jesus men inte har det. Och när vi då kommer in i den tid som vi är i idag, när ondskans angrepp är värre än någonsin, då finns ingen kraft i Kyrkan. Då har den redan gett upp. Ja blivit som en golfklubb, eller som en gren av Röda korset.

Jesus hjälp oss, det är dig vi vill ha i våra församlingar, i våra Kyrkor, din sanning och din kraft.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar