söndag 21 juni 2020


Vår mediavärld 60,
6:e Vredesskålen,
De Onda Andarna använder Massmedia för att bedra


I Media ser vi idag hur de Onda Andarna försöker styra världen. Varje dag kommer dessa nyheter i våra Massmedia nu mera, Nyheter som spikar fast deras Budskap. Och fast man ser att det är lögner så ska vi tro det är sanningen. Sanningen som vi nu ska följa. Det som idag kallas PK, Politiskt korrekt

Och vem är det som styr dessa nyheter. Jo det är de tre Onda Andarna.

Och när vi läser i Upp 19:20 så ser vi att Bibeln säger de Onda Andarna ska ha tillgång till just våra Massmedia.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Här i Upp 19:20 ser vi att Den falske profeten hade tillgång till just internet, märket, och TV, Vilddjurets bild, och vi ser idag att det inte bara gäller Den falske profeten Islam utan också Vilddjuret som ju står omnämnt här, alltså Globalismen och Socialismen.

Det här är intressant att de här onda krafterna, de här Onda Andarna alltså ska styra våra massmedia i vår fria värld.

Och idag kan vi se hur Vänsterkrafterna mer och mer tagit över våra massmedia. Och vi kan se hur de som har pengar och som idag utgör golvlisterna också styr massmedia. Vi är alltså helt styrda av de här krafterna.

Vi kan också här dra oss till minnes det vi läste under den 5:e vredesskålen om Mörker och Censur i Vilddjurets rike. Och där är vi alltså också.

Så det vi ser idag är dessa tre onda andar som har tagit över vårt samhälle och våra massmedia och använder dem för sin propaganda och censurerar för alla andra så de inte kan komma fram med några andra åsikter.

Och det som är konstigt är att i vår västvärld som är kristen har Islam fått en så positiv bild i våra massmedia, precis som det stod i Profetian. Detta fast vi som känner den vet vad det är för totalitär religion och Vad som är dess syfte, att alla i hela världen ska bli muslimer och erkänna att allt som står i Koranen är sanningen och det man bokstavligen ska leva efter.

Men de som styr massmedia verkar inte förstå det hela. Eller är de just så att det är de tre Onda Andarna som nu verkar så att det här sker.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar