onsdag 7 oktober 2020

Jesu seger 17, Det Andliga Kriget

 

Jesu seger 17,
Det Andliga Kriget


 
Vi har ett Andligt krig idag. Och vi ser det också här i Profetian. Efter det att Ängeln kallade på fåglarna i Upp 19:17 – 18 så kommer en vers som beskriver att Vilddjuret och Jordens härskare också samlar sig, mot Jesus.
 
Och det är det vi ser idag. Vi ser hur länder som Sverige som övergett Jesus totalt faller samman. Ondskan riktigt tar för sig. Det är fullt Krig i Andevärlden.
 
Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.
 
Det är Vilddjuret som leder det hela och Vilddjuret är ju den Ande som vill behärska hela världen. Och där har vi Globalisera och vi har Socialisterna med sin International. Det är hela världen de vill ha. Alla ska in i detta.
 
Kriget pågår för fullt i Andevärlden just nu. Och bland Jesu motståndare, på Vilddjurets sida, är allt tillåtet för att besegra Jesus. Och det viktigaste vapnet är lögnen och propagandan. Vi ser det dag efter dag i våra massmedia.
 
samma händelse beskriven i Upp 19:19 finns också i Upp 16:13 – 16.
 
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = altartopp, tak. larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}
 
Här kan vi se mera i detalj hur det här sista tiden ska gå till. Vi ser att det är tre onda Andar på Jesu motståndares sida. Och vi hittar Vilddjuret här liksom vi gjorde i Upp 19:19.
 
Men här har vi en tydligare bild av vad som ska äga rum och vi ser tillsammans med Vilddjuret två andra onda Andar. Och när vi ser de här tre känner vi igen det som händer idag.
 
Idag har vi den här Andan av Globalism och Socialism med Internationalen, som är Vilddjuret, men vi har också Den Falske Profeten, som är Islam idag. Vi ser att det är så och det är den andra kraften som idag har som mål att förena hela Världen och gör den till ett rike, ett Islamskt rike. Precis som Vilddjuret vill göra hela världen till ett Socialistiskt rike.
 
Och mitt i allt det här så har vi Draken eller Ormen, som man också kan översätta det, alltså han som förförde Eva i Paradiset som försöker att förföra Guds församling idag. Vi ser hur tron på Jesus har mindre och mindre plats i många av våra kyrkor. Framförallt här i Europa. Och vi ser hur det som var tron på Jesus håller på att ersättas av en tro på Socialismen, alltså Antikrists lära som säger sig vara frommare och bättre än Jesus själv. Men i själva verket är en lögnare. Det såg vi i Sovjetunionen när det föll samman. Och i Kina under Mao.
 
Och nu då vi ser det här ska vi veta att vi har bara det sista steget kvar. Det steg som vi hittar i nästa vers i Upp 19 där Jesu totala seger kommer.
 
Jesus lever och därför ska vi leva.
 
Karl Håkan

 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar