torsdag 8 oktober 2020

Jesu seger 18, Jesu besegrar Globalisterna, Socialisterna och Islam

 Jesu seger 18,
Jesu besegrar Globalisterna, Socialisterna och Islam


Nu kommer vi till versen, Upp 19:20, som beskriver Jesu slutliga seger. Vilddjuret och den Falske Profeten, det är de som Jesus ska besegra först. Vi ser det här.
 
Det är Alltså Vilddjuret, Globalismen och Socialismen med Internationalen, Och den Falske Profeten, Islam. Som kommer att få sitt slut. Och alla kommer att se hur hemska de var. Det är det den här bilden står för med sjön som brinner med Eld och Svavel. I all Evighet kommer det att synas och folk kommer att känna till hur hemska de här var.
 
Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
 
Vi ser också att här använder man sig av TV och Internet. Det är det som är Vilddjurets bild och Vilddjurets märke, eller kod som man kan översätta det.
 
Det är alltså vår tid vi ser här och vi ser precis det vi upplever att det är de här krafterna som går mot Jesus som har övertag i TV och på många av Internetsidorna.
 
Men det vi ser här är alltså att det övertag de har kommer att ta slut. Och de som kommer att styra är de som inte köper Vilddjurets budskap, alltså inte dyrkar Vilddjuret och hans bild och mottar märket, koden, Det är de som ska regera i fortsättningen. det kan vi se när vi läser vidare och kommer till Upp 20:4.
 
Vi kan läsa om den här tiden också i Sak 12:8 - 10
 
 
Sak 12:8.  Då [på den dagen] försvarar Jesus [Jashve] sitt Jerusalem, och de svaga är då hos dem som David och Davids hus är likt Guds utsände [budbärare, ängel] Jesus [Jashve], inför dem.
Sak 12:9.  Och då [då på den dagen] begär [kräver] jag att alla hedningar [folk] som kommer mot Jerusalem skall förgöras [ödeläggas].
Sak 12:10.  Och jag utgjuter nådens och bönens ande, över Davids hus och över Jerusalems innevånare, och de ser upp till [med glädje på, intensivt på] mig, den som de stuckit [sårat] och de sörjer över honom som över den ende sonen, och bitterheten över det [honom] är som bitterheten efter den förstfödde.
 
Och det man kan se här är att Jesus ska förgöra alla de som går mot Jerusalem. Och vi ser att just de här krafterna som representera Vilddjuret och den Falske profeten, Alltså socialismen och Islam de har som ett av sina mål att ta ifrån Israel Jerusalem och köra ut Judarna ur hela Israels land.
 
Men det här kommer alltså Gud att stoppa. Och det är på så vis de här krafterna kommer att förgöras.
 
 
Karl Håkan
 

 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar