söndag 10 januari 2021

210110 Modern krigföring

 

Modern krigföring
210110
 




Modern krigföring skiljer sig totalt från det vi hade förr.
 
För länge sedan skedde krig med stenar, påkar, knivar, yxor och pilar etc. Sedan kom kanoner och gevär och granater.
 
Så kom Tanks och Flygplan och Bepansrade krigsfartyg etc.
 
Vi fick också Kärnvapen som visade sig vara bäst på att skrämma med men inte fungerade i verkligheten, för som väl är har ingen regim varit så dum att de använt det de senast 60 åren. För förödelsen skulle varit så total.
 
Nej nu sker krig med Massmedia och med Biologiska vapenDen som behärskar mediavärlden är som den som förr behärskade luften med sina jaktplan. Hade man väl uppnått luftherravälde gick resten av kriget mycket lättare. Och vi ser idag hur vänstern behärskar våra massmedia.
 
Biologiska vapen. kan designas på olika sätt så att de slår olika hårt mot olika folkgrupper. Och med Biologiska vapen tex Coronavirus kan man nå kaos och förvirring utan att så många egentligen dör. Men samhället totalt tappar sin kraft och blir ett lätt byte. Vi ser det framförallt i väst idag.
 
Och kombinerar man Mediemonopol med Biologiska vapen får man en totaleffekt som är kraftfull, Och med tillhjälp av valfusk, som man döljer med sitt mediemonopol, så kan man avsätta regimer och tillsätta sin egen lakej och göra länder till lydstater. Vi ser det här i USA idag.
 
Och vi ser också hur man med Mediemonopol kan iscensätta fejkade stormningar som den på Kapitolium, där Polisen och Antifa representera och liknande, öppnade Kapitolium och medvetet släppte in obeväpnade och intet ont anande Trump supportrar for att sedan vända på klacken och kalla det en stormning, och ta det som underlag att försöka ta Trump inför riksrätt och fängsla hans supportrar, stänga av Trump supportrar från nätet, och vi vet inte än alla förföljelser som kommer.
 
Allt det här är något man bara kan göra om man ha totalt Mediemonopol. Och vi känner igen den här typen av beteende från totalitära stater.
 
Det vi ser idag i USA är alltså ett exempel på Modern Krigföring. Och många har inte ens upptäckt att vi har krig och har haft krig. Så effektivt är det.
 
Men det här är ju Bloggen minJesus och därför ska vi naturligtvis inte sluta här utan påpeka att det här inte är det sista som ska hända. Utan Jesus ska komma och det är han som ska regera Jorden. Alla knän ska böjas för honom, Han är konungarnas kung och Herrarnas herre.
 
Kom Jesus vi behöver dig!!!
 
Karl Håkan
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar