tisdag 19 januari 2021

210119, Var är vi idag i Profetian

 

Var är vi idag i Profetian
210119
 

Jag har nu spelat in en ny video, del två och den handlar om Var vi är idag i Profetian.
Jag pratar här om Glashavet, som är vår totalt genomskinliga värld, där alla kan se allt just som det händer. Och Samtidigt har vi också kommit in i Vredesskålarnas tid.
 
I Bibelordet om Glashavet kan vi läsa om hur det är Jesus som har makten, hur det är hans beslut som manifesteras. Och hur alla ska komma till Jesus och tillbe. Och det är alltså det som kommer när vi passerat det här stadiet som vi är inne i just nu.
 
Samtidigt är vi alltså också samtidigt kommit in i Vredesskålarnas tid och vi här det den 5:e Vredesskålen med Censur och t o m Självcensur som vi har i dagens samhälle.

Och sedan ser vi den 6:e Vredesskålen där vi ser hur Östern, Alltså Kina och andra stater i Asien ska ta över både med produkter och religion, det som vi ser idag.

Och vi ser vidare i den 6:e skålen hur det är tre onda Andar som tar över världen. Och där har vi Globalismen, Socialismen och Islam som just nu driver att det är de som ska styra.

Men det här sker alltså samtidigt som Jesus i det 15 kapitlet har talat om för oss att bakom allt finns han och han kommer still sist att segra.

Karl Håkan


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar