måndag 25 januari 2021

Jesus presenteras 17, Uppenbarelseboken är profetisk

 

Jesus presenteras 17, 
Uppenbarelseboken är profetisk


 
Bibeln är profetisk, och det gäller i högsta grad Uppenbarelseboken. Det är något man kan se idag för idag har mycket av det som står i Uppenbarelseboken gått i uppfyllelse.
 
Upp 1:19. Skriv, det du ser, och det som är, och det som skall komma att hända här efter.
 
Vi har flera gånger nu pratat om Upp 13 där vi hittar både TV och www, internet.
 
Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.
 
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.
 
En 6:a skrivs på hebreiska med Vav och i vårt alfabet blir det w alltså blir 3 st 6:or www.
 
Och vi har pratat om Satellit TV och om Evangelium som molntjänst som vi hittar i Upp 14.
 
Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.
 
Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
 
Och så här skulle vi kunna fortsätta och vi har i den genomgång som vi gjort av Uppenbarelseboken fullt av profetior som gått i uppfyllelse och som garanterar att de som återstår också kommer att gå i uppfyllelse.
 
Karl Håkan

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar