lördag 17 april 2021

210417 Video: Todays situation in Bible Prophecy

 

Video: Todays situation in Bible Prophecy
210417
 

Här är ytterligare en Video Engelska och den här gången handlar det om var vi är idag. Idag har vi passerat Upp 13, 14 och är på slutet av Upp 15. Och vi har kommit in i Vredesskålarnas tid.
 
Idag är vi i den 6:e Vredesskålen, Upp 16:12 – 16, med Konungarna från öster som kommer in i och tar över mer och mer i vår västvärld och vi har de tre Onda Andarna Draken - Djävulen, Vilddjuret - Globlalisterna med Socialisterna, och slutligen Den Falske Profeten - Islam som försöker ta över världen. Och alla tre går de tillsammans i Krig mot Gud för att utrota Israel och de Kristna.
 
Men Jesus kommer snart det kan vi t o m läsa här i en speciell vers här instoppad bland de andra här.
 
Så allt det som vi ser som ingen normal människa förstår hur det kunde hända på en gång nu och bara blir mer och mer och värre och värre. Det är alltså de tre Onda Andarna som styr det hela. Och när man ser det då förstår man vad som händer idag och varför allt är som det är.
 
Och likaså förstår man varför Gud i Upp 13,14 och 15 har i sin profetia pekat speciellt på vår tid och det som skulle föregå det som händer nu. Det är för att vi ska veta att han visste det här och är med oss.
 
Jesus lever och det är han som kommer att ta över världen och alla knän kommer att böjas för honom som vi kan läsa i Upp 15:4.
 
Upp 15:4. Vem ivrar [lyder, fruktar] verkligen inte för dig Jesus [Herre], och lovprisar dit namn, för endast du är helig, för alla folken skall komma, och skall tillbe [böja sig] inför dig, för dina rättfärdiga beslut [domar, påbud] synliggörs [klargörs, manifesteras].
 
Länk till Video:
https://www.youtube.com/watch?v=iUtNJa6eIrU
 
 
Karl Håkan
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar