måndag 26 april 2021

Guds frälsningsplan 83, Idag faller Kyrkan för frestelserna

Guds frälsningsplan 83,
Idag faller Kyrkan för frestelserna
 

Vi ser det mer och mer. Det är världen som är i kyrkan idag. Det är inte längre Jesu församling, utan Ormens församling. Frestelserna har gett resultat.
 
Den förbjudna fukten har blivit födan i församlingen. Det är hemskt.
 
1 mos 3:4 <Trad:> Och ormen sade till kvinnan: Inte skall ni döden dö.
| <Alt:> Och förtrollningen [tjusaren, pengarna] sade till kvinnan [elden]: Inte skall ni döden dö.
1 mos 3:5 <Trad:> För Gud vet att den dagen ni äter av det öppnas era ögon och ni blir som Gud, ni förstår vad som är gott och ont.
| <Alt:> För Gud vet att den dagen ni tar emot [er föda är] därifrån då öppnas deras [era] ögon och ni blir lika gudarna och förstår vad som är välgörande och härskande [kollega].
1 mos 3:6 <Trad:> Och kvinnan såg att trädet var gott att äta från för hon kände lust till att se och kände begär till trädet, eftersom det ger vishet. Och hon tog av frukten och hon åt och hon gav åt mannen som var med henne och han åt.
| <Alt:> Och kvinnan [elden] såg att stadgan [stabiliteten] var välgörande att ta emot och hon kände lust till det hon såg och kände lust till stadgarna [stabiliteten], eftersom det ger framgång. Och hon tog av resultatet och hon tog in det och hon gav åt mannen som var med henne och han tog emot.
 
Idag har djävulen succesivt tagit över våra församlingar. Vi kan läsa om det här i Upp 17. Om Skökan som sitter på Vilddjuret. Och om hur Vilddjuret ska bränna henne i Eld.
 
Upp 17:3 Och han för mig i [med] ande till en öken, och jag ser en kvinna, som sitter över ett scharlakansrött vilddjur, som fyller sig med namn [benämningar] på smädelser [förtal] och som har 7 huvuden och 10 horn.
Upp 17:4 Och kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och förgylld med guld och ädelsten och pärlor, och har en guld bägare i sin hand, som är full med avgudadyrkan [gräsligheter] och hennes otroskaps [hors, avgudadyrkans] ruttenhet [orenhet].
Upp 17:5 Och på hennes panna var ett hemligt [mystiskt] namn, det stora Babylon, moder till de prostituerade och jordens avgudadyrkan [gräsligheter].
 
Upp 17:16 Och de 10 hornen som du ser på vilddjuret, de skall hata skökan och de skall göra henne ödelagd [till skräp] och naken och hennes kött [mänskliga natur, världslighet] skall de konsumera [äta] och de skall bränna upp henne i eld.
Upp 17:17 För Gud inger i deras hjärta att göra hans vilja, och utföra syftet och att ge deras kungadöme till vilddjuret, ända tills Guds orden [sakerna] blir fullföljda.
 
Här ser vi just hur Kyrkan blir förintad därför att den lät sig luras av Ormen. Lät världen bli deras källa, det man byggde på.
 
Och i olika varianter har vi sett det här genom tiderna. Hur väckelser har uppstått och hur de gått under genom att människor har tappat Anden, och börjat gå andra vägar som Ormen har lett dem in på.
 
Karl Håkan
 

 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar