måndag 19 april 2021

210419 Video om Uppenbarelseboken 17

Video om Uppenbarelseboken 17
210419
 

Den här videon handlar om Uppenbarelseboken 17. Det är ett kapitel som talar om Skökan som sitter på Vilddjuret. Skökan anses traditionellt vara den Katolska Kyrkan och hennes döttrar anses traditionellt vara våra Stadskyrkor.
 
Men idag har både den Katolska kyrkan och våra stadskyrkor mist sin makt, precis som det står i det här kapitlet. Men det som kommer nu med Globalismen och Socialismen är ett nytt system som kommer ur det här och som vi senare också kan läsa om i Upp 18. Och som likt den katolska kyrkan kommer att falla och Jesus kommer att ta över.
 
Vi kan se här hur mycket av det som det talas om kommer ur det Romerska systemet och vi kan också se hur delar av det här kapitlet utspelar sig under första delen av 1900 talet då när Kolonial staterna regerade över världen och var det 10 hornade Vilddjuret som vi kan läsa om i Upp 13, första delen.
 
Men som här finns som sagt också delar som talar om något mera och det är förmodligen det system byggt av Globalisterna ihop med Socialisterna som vi ser håller på att ta över världen idag, men som också kommer att falla, och mera om det kommer i Upp 18.
 
Länk:
https://www.youtube.com/watch?v=R2QLSi6F5kw
 
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar