onsdag 19 maj 2021

Guds frälsningsplan 106, Omvändelsen i Jesus ger orubblig Kraft

 

Guds frälsningsplan 106,
Omvändelsen i Jesus ger orubblig Kraft
 

Här i Bibelordet kan vi också i den alternativa översättningen läsa om Jesu frälsning. Där kan vi läsa om Jesus, alltså Adam, som Herde som vi ju vet att Jesus är för oss alla.
 
Och vi har omvändelsens kraft som ju kommer ur Jesu offer.
 
1 mos 3:22 <Trad:> Och Guds Jashve sade: Se människan har blivit som en av oss med kunskap på gott och ont, nu kommer han att vända om och ta med sin hand av livets träd och äta och leva för evigt.
| <Alt:> Och Jesus [Jashve] Guds son sade: Se Adam [människan, den blodröde] har förenats med oss, med kunskap om vad som är bra och som herde [ger föda], och nu sprider han omvändelsens kraft, och så att man erhåller också det fantastiska orubbliga livet, och man tar emot det och lever för evigt.
 
Livet i Jesus är ett fantastiskt liv. Precis som det står här. Och det är den fasta klippan. Det är orubbligt och fast. Tron på Jesus håller i alla väder.
 
Och den ska alltså spridas över världen enligt den här profetian. Och det vet vi att den har gjort. Tron på Jesus är idag världsvid.
 
Mark 16:15. Och han säger till dem: Nu skall ni resa ut till hela värden, ni skall förkunna evangeliet till hela skapelsen.
Mark 16:16. Den som tror och blir döpt kommer att bli frälst [räddad] men den som inte tror han kommer att bli fördömd.
 
Och tänk alltså redan här har vi profetian om Jesu Evangelium.
 
Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar