tisdag 29 november 2016

Antikrists Anda är verksam idag
161129

Hur ska man känna igen Antikrists Anda. Att arbeta aktivt emot Jesus och de Kristna är Antikrists Anda.

Likaså att arbeta mot Judarna. Att vilja utplåna Judarna och deras land som Gud har lovat dem är också Antikrists Anda.

Vilka gör det idag. Jo det förekommer både bland Muslimerna och Socialisterna. Det är märkligt att se hur de här två grupperna förenat sig så starkt i sitt Kristendomshat och Judehat.


Det är märkligt att se hur framförallt Socialisterna är de som idag kraftigt pekar höger ut och skriker Hitler och Nazister. Men när man tittar på dem själva så är de ofta kraftigt mot Israel. Och granskar man dem vidare ser man att de också är mot den Kristna tron.

Man ser också idag det hat som finns i Muslim världen mot Israel, och också mot de Kristna där som ofta får lida svårt i de Muslimska länderna.

Vi kan alltså konstatera att Antikrists Anda i högsta grad är verksam idag.

Det är också märkligt att se hur Socialisterna idag ofta är de som mest välkomnar in Muslimer i våra länder. Och med tanke på hur lite som är gemensamt för övrigt i de här två ideologierna så har man svårt att förstå det. Om inte just för det de har gemensamt är denna Antikrist Anda att vilja utplåna både de Kristna och Judarna.


Jesus hjälp oss i denna sena tid så vi är klarsynta och ser var de onda Andarna finns. Och har kraft att stå emot och verka för ditt rike.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar