onsdag 30 november 2016

Är det Djävulen som satt 40 på gatorna i stan
161130

Lagar som man inte klarar av att beivra ska inte få finnas. Det är en sund regel. Att 99,9 % eller fler av de som bryter mot en lag aldrig sätts dit är förödande för samhället. Man mister förtroendet för lagsamhället.

Det är därför som det är fel med 40 i stan ingen håller det. Och ingen åker dit. Vad har man det då för.

Är det den onde som hittat på det här för att vi alla skall känna oss som brottslingar. Känna oss som att det är honom vi tillhör.


Nej det logiska är att brott som inte beivras med en viss sannolikhet skall inte få fortsätta att anses som brott. Att ha kvar de lagarna bara sänker Lagmoralen.

Givetvis skall brott som Mord och Dråp och Stöld och Rån etc fortfarande vara brott. Men dessa smålagar mot det som inte egentligen är brott skall inte få finnas, när ändå nästan ingen åker dit.

Det gamla rättssamhället det hade principen att det som verkligen ansågs som brott var det som lagen skulle handla om. Annars tog man bort respekten för lagen. Och då var man inne på en farlig Sluttebana, rakt in i kriminalitet.

Nu har vi mer och mer börjat stifta lagar som ligger på denna Sluttebana. Och vi ser hur nästan alla dagligen bryter mot dessa lagar. Det är inte bra. Lagbrott ska beivras.

Därför skall hastigheten i stan höjas till 60 minst så att vanliga människor klarar av att åka genom stan utan att vara lagbrytare.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt samhälle med sanning och frid. Ett samhälle där sunt förnuft råder och där det är de verkliga brottslingarna som åker dit.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar