fredag 11 november 2016

Djävulen ligger steget före
161111

I går fick vi höra det. Nu är Djävulen på gång igen. Nu när Trump har vunnit i USA. Netanyahu är Premiärminister i Israel. Då kommer Ryssland och tar herraväldet runt Israel. Det som varit USAs i många år.

Och det här sker 2 månader innan Trump tillträder. Han ska inte ha någon chans. Det är inte klokt. Men Jesus kommer att segra. Israel kommer att få fred. Kommer att få Frid. Det har Gud lovat. Landet är deras i sin helhet.


Vi såg igår Midjevidd från Ryssland, på besök i Israel och vad pratade han om. Jo, de så kallade Fredsförhandlingarna. De som skall ge halva Israel till Araberna, i strid mod Guds vilja.

Nu är man alltså igång igen med att snacka om denna fredsplan som inte är någon fredsplan utan en djävulens plan att krossa Israel. Förinta Israel steg för steg. Omintetgöra hela Guds ändetidsplan, och fred på Jorden.

Trump har deklarerat att Hela Jerusalem skall vara Israels odelade Huvudstad. Nu äntligen kunde det hända som skall hända enligt Profetian. Vi får se hur det går vidare. Profetian står fast och hittills har Gud hållit allt han lovat.

Men det som också återstår är att vi skall får se hur Jesus skall vinna i Israel. Att Israel tar emot Jesus som sin herre. Guds plan håller men vi är kanske lite otåliga ibland.


Jesus hjälp oss!! Vi vill se dig som herre i Israel. Din befrielse fullt ut av Israel som land och folk.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar