onsdag 23 november 2016

Jesus är historiens Centrum
161123

Idag kan man se det. Jesus är historiens centrum. Det var Jesus som kom med det som världen behövde. Han är vår frälsare, Han är vår räddare.

Det är han som har gett oss välståndet i Sverige, Ja i Europa, I västvärlden. Fått våra samhälle att fungera.

Men vi ser idag hur vi i Sverige har övergett Jesus. Och nu kommer förbannelsenOch vi håller t o m på att förlora vårt land.


Vi ser hur vi har tagit ut Jesus ur skolan. Hur vi har tagit ut Jesus ur det offentliga livet. Ja det är nästa förbjudet att säga Jesus idag. Åtminstone i något positivt sammanhang.

Och vi ser resultatet. Sverige är förbannat idag. Ja det är kaos på det ena området efter det andra. Och inte bara det, Sverige håller övertas av ett annat folk. Att vara Svensk idag är att vara andraklassens medborgare. Vi Svenskar ska skämmas för vi är rasister. Vi vill inte lämna över Sverige till ett annat folk.

Och vi får inte ens tala om det. Hur vårt land går oss ur händerna. Nej då är vi hemska. Vårt Jesus land Sverige som varit Kristet i 1000 år, det faller ihop.

Och nu ser vi också Europa. När man skrev den nya konstitutionen så var det en diskussion om Jesus skulle vara med. Om våra Kristna värderingar skulle nämnas. Men så blev det inte. De krafter som ville ha Jesus ut från Europa vann. Och vi ser idag resultatet.

Europa är också förbannat. Nu faller det sönder. Det som skulle vara ett fredsprojekt från början. Det faller ihop. För vi övergav Jesus.

Och också här ser vi hur främmande folk väller in. Hur främmande religioner tar för sig av det som en gång var vår en Jesus kontinent.


Jesus hjälp oss!! Kom tillbaka till oss. Vi vill ha ditt Jesus land. Vi vill ha din Jesus kontinent. Jesus se till att de som leder våra länder på nytt sätter in dig som grunden för våra länder, och kom med din välsignelse.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar