tisdag 8 november 2016

Är USA på väg mot Diktatur
161108


Är USA på väg mot diktatur. Ja tittar man på hur massmedia och sittande styre bär sig åt i det här valet så är det vägen mot Diktatur.

Massmedia kör kampanjer till förmån för den kandidat som sittande president stöder. Presidenten själv ställer upp och håller kampanjer till förmån för den kandidat som han vill skall föra hans politik vidare.


Allt detta är vägen mot Diktatur. Så gjorde Putin när han började sin väg att stänga Rysslands demokrati. Demokrati bygger på att alla skall ha samma möjligheter. Alla skall höras lika mycket. Alla ska bedömas lika dant.

Frågorna som man har uppe i massmedia skall vara relevanta. Inte t ex vad någon sa i privata sammanhang för 11 år sedan, i en fråga som inte har med presidentskapet att göra.

Att lägga ner pågående brottsutredning 3 dagar före valet, genom påtryckningar någonstans ifrån, är inte klokt och visar att USA inte är sunt längre. Och vad var det för påtryckningar och hot. Kommer det att komma fram.

Vi får se idag hur valet går, men vinner den kandidat som Etablissemanget vill ha. Den som dominerar massmedia och står för sittande president. Då är vi på väg mot diktatur.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss så att USA fortsätter att vara ett demokratiskt och kristet land, i denna värld av förvirring.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar