onsdag 16 november 2016

Ett rent kvinnosamhälle
161116


Är vi på väg mot ett rent kvinnosamhälle. Ett samhälle helt utan män. Där några få män hålls som Avelstjurar i speciella anläggningar och deras enda uppgift är att producera spermier.

Är det här kvinnorörelsens ideal. Det mans lösa samhället. Dessa hemska män är borta ur samhället.


Kvinnan insemineras när hon själv vill och föder och fostrar själv sitt barn. Kanske tillsammans med en annan kvinna, men helt utan pappa.

Kommer man att abortera alla manliga foster, så när som på några få, för det skall bara födas flickor i detta rena kvinnosamhälle. Eller kommer man att rensa spermier innan man befruktar så att det bara är spermier utan y kromosom.

Kommer männen att få köra sopbilen och rensa avloppet, eller det blir också fel.

Man undrar vart vi är på väg i dagens samhälle. Har någon koll på det. Vi skall ha ett jämställt samhälle, ja, men vart är vi på väg idag. Pratas det om vad som kommer att hända när vissa grupper som driver på idag får sin vilja igenom. Grupper som verkar ha monopol på att yttra sig i dagens massmediavärld.

Kommer det att bli ett lyckligt samhälle med lyckliga människor. Naturen är ju sådan att när vi följer det naturliga, det som är nedlagt i oss då mår vi bra och blir lyckliga. Men när vi går på tvärs mot det som ligger nerlagt i oss då blir vi frustrerade mår dåligt och i det långa loppet kanske t o m sjuka.

Jesus rädda oss i detta förvrida samhälle. Kom med ditt budskap klart och tydligt in i vårt samhälle så vi inte går vilse, och förlorar allt det fantastiska du har gett oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar